Annons

Annons

Min stil: Rasmus Wingårdh väljer långsiktigt
1409-min-stil

Modedesignern Rasmus Wingårdhs mål har alltid varit att skapa plagg som blir långsiktiga favoriter. Nu utvecklar han en egen möbelkollektion med samma syfte.

dagbädd-möbel

Möbelkärlek – Dagbädden PK 80 av Poul Kjærholm är min personliga all time designfavorit, den har alltid följt med när jag har flyttat. Egentligen en relativt meningslös möbel, men jag älskar den.

SlabOf-Beauty1-bord

Förstlingsverk – Soffbordet Small Slab of Beauty var den första formen som jag och Rob Street tog fram till vår möbelkollektion. Jag gillar att hitta en balans mellan det organiska materialet och den strama formen. I vår kommer vi att visa nya stolar.

Ourlegacy-skjorta

Modekollega – Our Legacy är det svenska varumärke som jag har mest respekt för och ett av de få som jag faktiskt köper saker från.

Diamond_Chrome_Angle-cykel

Specialanpassad – Jag cyklar extremt mycket, jag har cykeln med mig jämt. Jag tycker Bikeid gör något som är extremt intressant, en bra enkel grundform som man själv väljer färg och delar till.

Snickarbacken-7

Favoritbutik – Snickarbacken 7 är en dold pärla. Ett schysst café, ett galleri med sevärda utställningar och en butik med bra grejer – det känns inte alls ”Stureplan” fast det ligger bara ett stenkast därifrån.

Bauer-skrädderi

Rätt mått – Jag har blivit väldigt anti masskonsumtion. Det spelar ingen roll hur många ekologiska produkter vi köper om vi inte kan få in i våra skallar att vi inte har rätt att masskonsumera. Herrskrädderiet Bauer står för det motsatta. Visst det är dyrt att köpa skräddarsytt, men har man väl gjort det är det svårt att gå tillbaka.

Borsalino-hatt

Huvudsak – Jag är väldigt förtjust i hattar, framförallt lite mer bredbrättade. Favoriten är en svart Borsalino som jag har väldigt mycket.

rasmus-wingårdh

Namn: Rasmus Wingårdh

Gör: Formgivare

Annons

Bor: Hornstull, Stockholm

Aktuell: Med egen möbelkollektion

Läs mer:

Min stil: Maxjenny Forslund

Min stil: Ylva Liljefors

Min stil: Mimmi Staaf

Min stil: Karin Eliasson

DELA (0)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar