Annons

Annons

Tävla i #minIKEAstil – och vinn möbler för 5 000 kronor på IKEA!


Tävla i #minIKEAstil – och vinn möbler för 5 000 kronor på IKEA!

Tävlingen #minIKEAstil är tillbaka! Lägg upp en bild på hur just du inreder med IKEA på Instagram och ta chansen att vinna möbler på IKEA, huvudsponsor på ELLE Decoration Swedish Design Awards.


Hur ser din personliga IKEA-stil ut? Vi vill veta hur just du inreder och kombinerar med möbler, prylar och textilier från IKEA. Välj själv vilket rum du vill visa och ta chansen att vinna möbler till ett värde av 5 000 kronor på IKEA.

Annons

Ta en bild som visar hur du inrett med produkter från IKEA. Lägg upp bilden på Instagram – observera att du måste ha ett öppet konto för att kunna delta i tävlingen. Skriv i bildtexten vilka produkter du har använt och hur du har tänkt kring inredningen och glöm inte att använda taggarna #minIKEAstil och #elledecorationse.

ELLE Decorations redaktion utser en vinnare som får möbler till ett värde av 5 000 kronor på IKEA.

Alltså:

1. Ta en inspirerande bild på ditt hem.

2. Lägg upp bilden på Instagram – observera att du måste ha ett öppet instagramkonto.

3. Skriv i bildtexten vilka IKEA-produkter du använt och hur du tänkt när hur har inrett. Du måste använda båda hashtaggarna #minIKEAstil och #elledecorationse för att det ska räknas som ett tävlingsbidrag.

Efter tävlingsperiodens slut går ELLE Decorations redaktion igenom alla bidrag och den tävlande som vi tycker har skapat den mest inspirerande hemmiljön med hjälp av IKEA-produkter utses till vinnare. Vinnaren kontaktas via en kommentar till den tävlande bilden på Instagram och presenteras sedan på elledecoration.se och på Instagramkontot @elledecorationse. Vinnaren får möbler till ett värde av 5 000 kronor på IKEA. All eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Tävlingen pågår till och med den 31 juli (+ sedan: 30 september, 30 november)

Lycka till – vi ser fram emot ditt bidrag!

Inredningsstylist: Carl Braganza
Fotograf: Benjamin Edwards

DELA (0)
PINNA (5)


Annons
Annons

Annons

Laddar