Annons

Annons

Maxad julstämning – vinnaren i #minIKEAstil i december!Decembers tema för ELLE Decorations och IKEA:s instagramtävling #minIKEAstil var "jul" – här är vinnaren!


”Glimrande julstämning på ett litet kick – en vacker, enkel och roligt DIY-idé som lätt kan varieras.”

Stort grattis till @var_dags_rum som gjort det vinnande bidraget på temat ”jul” i ELLE Decorations och IKEA:s instagramtävling #minIKEAstil! Vinnaren får ett presentkort på 1 000 kronor på IKEA.

Annons

Stort tack till alla som lämnat bidrag till tävlingen och missa inte att tävla igen – varje månad presenteras ett nytt tema här på sajten och på instagram @elledecorationse. Lycka till!

Till slut kom ”adventsgranen” (= Ikeas Stråla LED-golvljusstake) upp! 🙂Vardagsrumsfönstrets tema fortsätter att vara vitt. Lite silver och is (ljuslyktorna av glas) på det och fönstret är redo för julen. 🙂Jag har små upphöjda tejpkuddar på baksidan av grenarna för att få kulorna att hänga exakt där jag vill ha dem 👍 Nu blir det soffan resten av kvällen och forsätta att vila bort förkylningen… 😷 . #ikea #stråla #ikeajul #minikeastil #elledecorationse #jul #julen2016 #christmas #joulu #hemmahoserikmaki #inredning #heminredning #inreda #interiör #interior #interiør #sisustus #interior4all

A photo posted by Erik @ Var dags rum (@var_dags_rum) on

Läs också: Här är alla bidrag i #minIKEAstil med temat jul

Du kanske också gillar:

DELA (0)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar