Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla receptMat till Valborg

3 hemgjorda snapsar – som också blir goda drinkar

09 okt, 2023 
AvRedaktionen ELLE
3 hemgjorda snapsar – som också blir goda drinkar
Hemgjord snaps förgyller alla festliga tillfällen som väntar runt hörnet. Drick snapsen som den är eller använd den i läckra cocktails.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
God glubbel med en twistBrand logo
God glubbel med en twist

Det är busenkelt att göra sin egen snaps och du kan smaksätta med i stort sett vad som helst! Här har vi plockat ut tre favoriter som inte bara är goda till julens alla läckerheter men de funkar även suveränt som drinkbas! Enbärssnapsen är ju såklart som gjord för att serveras med tonic, gurka, peppar och gin. Sen har vi en limesnaps smaksatt med citrongräs som är otroligt god till sillen och blir basen i en frisk drink. Sist ut är kaffesnapsen – god till desserter och att använda istället för vodka i en white russian. Skål och välkomna!

Annons

SNAPS MED ENBÄR OCH APELSIN + GIN & TONIC MED ENBÄRSSNAPS

Enbärssnaps passar givetvis i en gin och tonic med lite gurka
Columbus Leth

Enbär ger snapsen en mild ginliknande smak. Tänk på att krossa bären noga, alternativt hacka dem grovt. När snapsen väl är klar behöver du bara tonic, gurka och lite peppar för att förvandla resterna till en uppfriskande gin and tonic.

Recept på enbärssnaps med apelsin>>

SNAPS MED LIME OCH CITRONGRÄS + COCKTAIL MED LIMESNAPS

Bjud på en god snaps med lime och citrongräs eller en frisk cocktail med limesnaps
Columbus Leth

Är du osäker på vad du ska hälla i snapsglasen till sillen? Lime och citrongräs är den perfekta kombinationen och blir en utmärkt bas i en frisk drink.

Annons

Recept på limesnaps>>

SNAPS MED KAFFE OCH VANILJ + WHITE RUSSIAN MED KAFFESNAPS

Kaffesnapsen blir en god bas i en white russian
Columbus Leth

En sista snaps att servera gästerna vid jullunchen. God till söta juldesserter men också riktigt fin att använda istället för vodka i en white russian!

Recept på kaffesnaps>>

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons