Annons

Annons

Linda dukar fram till vintagekalas – Så fixar du stilen!
ELLE Decorations bloggare Volang vet hur man skyndar på sommaren genom att bjuda in den till hemmet! Under hennes senaste dukningsjobb tillsammans med Emily Dahl  för tidningen Amelia bjöd de på ett riktigt vintagekalas!

Annons

– Önskar jag hade en pampig fest inplanerad nu bara så jag kunde använda mig av alla idéer. Men det är dåligt med sådana just nu, haha!

Här listar vi 4 tips på hur du fixar Lindas pampiga vintage-dukning hemma!

1. Lägg grunden till dukningen med olika textiler! Här har Linda använt en dovt grå linneduk som hon piffat upp med bordstabletter och tygservetter i ljusa pastellfärger.

Amelia-Jubileumsdukning-små-Foto-Emily-Dahl-4-700x511

2. Plocka fram loppisfynden och mormors gamla guldkorn! Nu har du chansen att duka upp till en riktig vintage-fest med hjälp av loppisfynd. Det går även att fixa stilen med nyinköpta guldkorn med en vintagelook!

3. Skapa en exklusiv känsla med gulddetaljer! Linda har använt sig av färgen guld i både besticken, inslagspapperet runt paketet och i ljusstakarna. Vilken färg du än väljer så är ett tips att låta den komma igen i andra detaljer på bordet.

Amelia-Jubileumsdukning-små-Foto-Emily-Dahl-6-700x1058

4. Sätt blommor i fokus! Ge dig ut för att plocka egna blommor och kvistar som passar in i färgskalan du valt för middagen eller köp vackra snittblommor. För extra pampig känsla, låt en hel blomranka löpa längst med bordet.

5. Bjud gästerna på det lilla extra!  Låt varje gäst välkomnas till bordet med det lilla extra. Här har Linda dukat fram små guldfärgade paket med blommor och namnet på gästen. Vad det lilla paketet ska innehålla bestämmer du själv men varför inte bara kvällens meny på ett vackert papper med handskriven text.

Foto: Emily Dahl

För mer vintage-inspiration kika in hos Volang som dagligen bjuder på en hel del godbitar!

DELA (94)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar