Annons

Annons

Kika in i Carl Larssons (helt magiska) före detta ateljé – mitt i StockholmCarl Larsson hade under sin levnadstid en ateljé mitt i centrala Stockholm. Nyligen såldes vindsvåningen som i dag är nyrenoverad och går i snygga, miljövänliga material – kika in!


Konstnären Carl Larssons före detta konstnärsateljé såldes nyligen och i och med försäljningen fick allmänheten chansen att kika in i den fantastiska vindsvåningen på Riddargatan 28 i centrala Stockholm. Lägenheten är i dag nyrenoverad och går helt i ekologiska och miljövänliga material.

Annons

Vindslägenheten är fylld av ljus tack vare sina stora fönsterpartier samt den generösa takhöjden på upp till fem meter. I våningen finns elva takfönster och fem stora ateljéfönster. Det finns även hiss ända in till den unika lägenheten.

Gilla ELLE Decoration på Facebook

Trerummaren, som är 115 kvadratmeter stor, har genomgående massiva trägolv, ljusa väggar, öppen spis och charmiga takbjälkar. Den tidigare ateljén har även en mysig privat altan på sex kvadratmeter.

Kika in i lägenheten nedan!


Det rymliga vardagsrummet badar i ljus tack vare ljusinsläppet från de stora fönsterpartierna och den generösa takhöjden.


Utgång till den privata altanen om sex kvadratmeter i söderläge.


Ett av våningens två sovrum.


Vindsvåningen har en egen ingång till hiss i fastigheten.

Foto: Henrik Nero Styling: Stylingbolaget Såld via: Siv Kraft

Du kanske också gillar:

DELA (122)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar