Annons

Annons

Nu öppnar Amelia Widell sitt nya showroom – och det är helt fantastiskt!Amelia Widells nya showroom är så fint att vi gärna flyttar in! Här kan du provsitta soffor i vardagsrummet, känna på säng och bäddtextil i sovrummet och prova kläder i garderoben.


Om du gillar vår nya bloggare Amelia Widells möbler och inredningsstil är ett besök i hennes nyöppnade showroom på Artillerigatan 16 ett måste. I lokalen huserar nu Amelia med sin inredningskollektion Meli Meli Home och kompisen Natalie Åkerlund som driver klädkonceptet Simply Bollocks.

Annons

Natalie Åkerlund och Amelia Widell

Läs också: Kika in i vår nya bloggare Amelia Widells magiska hem

Amelias och Natalies showroom är en vacker sekelskifteslägenhet med skön hemma hos-känsla. Alla väggar, tak och stuckaturer har målats i en mörk grågrön nyans som skiftar beroende på hur ljuset faller in genom de stora fönstren. Tjejerna samarbetar med Galleri Belenius och kommer regelbundet att uppdatera lokalen med spännande konst.

Bland nyheterna hos Meli Meli finns soffan Dahlia och blomformade puffen Flora. Dessa finns att kika på i butiken tillsammans med tidigare möbler och mattor.

Spana in de inspirerande bilderna från Artillerigatan 16:

DELA (52)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar