Annons

Annons

Kika in hemma hos Ems Designblogg – första gången!
– Det händer inte ofta men eftersom jag vet att många är nyfikna så delar jag med mig av en sneakpeak från mitt vardagsrum!

Ems Designblogg har blivit känd för sitt minimalistiska uttryck med fokus på Skandinavien. Under åren har Ems Designblogg kvalat in på The Times, The Guardians och The Telegraphs topp tio-listor över världens bästa designbloggare. Nu bjuder hen dagligen på inredningsinspiration på ELLE Decoration.

Annons

– När jag började blogga fanns det ingen annan som fokuserade på den skandinaviska stilen, och det är fortfarande min nisch. Jag skulle kalla det ”mjuk minimalism”, med mer strukturer och former än mönster och starka färger, säger Em om sin stil.

IMG_2789-700x1043

IMG_2793-700x1050-1
Och visst hoppas vi på ännu mer sneakpeaks från Ems hem framöver! Tills dess – kika in på Ems Designblogg för daglig inspiration!

DELA (19)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar