Annons

Annons

Johanna Bradfords 5 bästa tips för att skapa ett trivsamt hem


Johanna Bradfords 5 bästa tips för att skapa ett trivsamt hem

Hur skapar du ett trivsamt hem som får dig att trivas? Årets inredningsbloggare 2018 och ELLE Decoration-bloggaren Johanna Bradford delar med sig av sina bästa tips.


Årets inredningsbloggare 2018 Johanna Bradford vet minst sagt hur man skapar ett trivsamt hem. Vi har pratat med henne och fått hennes fem bästa tips på temat.

1. Välj det du tycker om

– Tänk inte efter för mycket utan omge dig med saker du gillar. Hittar du en knäpp vas på loppis som du faller handlöst för – köp den även fast den inte är trendig. Väljer du det du tycker om blir mixen bra.

Annons

2. Hitta din röda tråd

– Hitta din röda tråd när det kommer till färgval i hemmet. Då upplevs ett det harmoniskt och härligt att vara i. Det behöver inte betyda att alla väggar har samma kulör – utan det kan räcka att det finns en pryl i ett rum som plockar upp nästa rums färg på väggarna.

3. Ringa in det du gillar

– Om du har svårt att veta vad du tycker om: börja samla bilder som väcker ditt intresse. Efter ett tag ser du ett mönster och då är det lättare att ”ringa in” vad det är du faktiskt gillar.

Läs också: Stor guide – så skapade Johanna Bradford sitt drömmiga kök

4. Stressa inte

– Låt det ta tid, hemtrevnad skapas inte över en natt. Stressa inte med inköp utan ha tålamod tills du hittar det rätta, det känns i magen när det rätta dyker upp.

5. Blanda!

– Mixa gammalt, nytt och hittat! Det är roligt med möbler och prylar som bär en historia.

Foto Andrea Papini, porträtt, Johanna Bradford, miljöbilder.

Här kan du läsa Johanna Bradfords blogg!

DELA (88)
PINNA (5)

Annons
Annons

Annons

Laddar