Annons

Annons

Johanna Bradford: ”Tänk inte efter för mycket”


Johanna Bradford:

Nu presenterar vi de 10 finalisterna i Årets inredningsbloggare 2018 en och en – och näst på tur är bloggaren Johanna Bradford!


Hon krånglar inte till det och delar med sig av allt från renoveringar till bröllop. Bloggaren Johanna Bradford är en av tio finalister i Årets inredningsbloggare 2018.

Se en intervju med Johanna Bradford nedan!

Annons

 

Klicka här för att rösta på din favorit i Årets inredningsbloggare 2018!

Varför är inredning viktigt för dig?

– Jag är och har alltid varit en person som gillar att omge mig med vackra saker. Redan som liten älskade jag att göra om mitt rum och hade storartade planer för hur mitt rum skulle förvandlas. Men annars är jag nog bara en person som helt enkelt trivs bäst i härliga miljöer.

Sovrummet är en riktig favorit för Johanna, framförallt på grund av ljusets vackra spridning i rummet.

Vilket typ av innehåll märker du att dina läsare uppskattar mest?

– Renovering går alltid bra. Före/efter bilder och även inlägg där jag delar med mig av hur min dag har sett ut i bilder. 

Vilka tror du blir nästa års stora trender?

– Ordet trend är nästan lite jobbigt. Det känns viktigare att bygga upp ett hem och en hållbar inredning som det går att leva med oavsett vilka trender som går. Men jag tror på blandade träslag. Färgen rosa kommer också ta för sig mer samtidigt som blomsterbuketterna blir lite galnare. En motreaktion till vad vi har sett de senaste åren helt enkelt.

Fåtöljen i vardagsrummet är en Loveseat från Gervasoni som Johanna sålde in till sin man som den perfekta amningsfåtöljen när paret väntade Gillis. Foto: Kristin Lagerqvist.

Hur skulle du beskriva din inredningsstil?

– Oj, bra fråga. Jag gillar och blandar flera stilar, men eklektisk kanske?

Klicka HÄR för att komma till Johannas blogg och klicka HÄR för att rösta på Årets inredningsbloggare! Priset delas ut i samarbete med IKEA och vinnaren kommer att presenteras på ELLE Decoration Swedish Design Awards (EDSDA) den 5 februari 2018.

 

Alla intervjuer med övriga finalister i Årets inredningsbloggare 2018:

Pella Hedeby: ”Jag startade min blogg för att hitta mitt eget uttryck”

Andrea Brodin: ”Våga vara personlig i din inredning”

Emelie Ekman: ”Skapa något utifrån dina förutsättningar”

Jannice Wistrand: ”Påverka ditt välbefinnande med inredning”

Anette Gustafsson Greiff: ”Satsa på långsiktighet och utgå från en neutral bas”

Helena Lyth: ”Inred inte för snabbt”

Daniella Witte: ”Inredning ska kännas värdig”

Frida Ramstedt: ”Inspireras av andra för att hitta din stämma”

Maria Soxbo: ”Inred för dig – inte för andra”

DELA (0)
PINNA (0)


Annons
Annons

Annons

Laddar