Annons

Annons

Proffsens favoriter i nya boken ”Home”Inredningsstylist Emma Persson Lagerberg och fotograf Petra Bindel är aktuella med en ny inredningsbok. I boken Home har de valt ut sina favoriter bland alla hem de plåtat.


I slutet av november släpper inredningsstylist Emma Persson Lagerberg och fotograf Petra Bindel boken Home. I den finns bilder från hem som de har plåtat de senaste tio åren. Det är totalt sex olika hem från lika många olika städer.

Annons
PB_pusspublications_profile

Petra Bindel och Emma Persson Lagerberg

Berätta mer om boken!

– Boken är väldigt enkel och medvetet opretentiös, men jättefin! Den är liten till formatet med mjuk pärm och innehåller bara bilder, ingen text.

Hur kommer det sig att ni ger ut en bok?

– Vi insåg plötsligt att vi faktiskt kunde ge ut en bok själva och att vi dessutom var kompisar med en av Sveriges bästa bokformgivare, Matilda Plöjel. Utan henne hade vi aldrig gjort en bok. När vi funderade på hur vi skulle ge ut den kändes det viktigt att vi fick göra allt precis som vi ville, utan att kompromissa eller behöva tänka kommersiellt, så vi bestämde oss för att starta ett eget förlag också. Så föddes Puss Publications.

Hur valde ni ut vilka hem som skulle vara med?

– När vi började urvalsprocessen kändes det som om det fanns en ganska tydlig tråd mellan de hem vi valde, någon slags kreativitet och lågmäldhet.

Har ni fler böcker på gång?

– Ja! Tanken är att det ska bli en serie böcker med olika teman, vi har redan lite planer för de kommande. Men vi hoppas också på samarbeten med andra kreatörer.

Boken kommer bland annat att säljas på Artilleriet. På bokomslaget syns trappan i det Londonhem som är med i ELLE DECORATION nr 10.

HOME_cover.jpg

PetraBindel_HOME_antwerpen Editorial home story PetraBindel_HOME_paris

DELA (44)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar