Annons

Annons

Inredningshoroskopet – hur blir ditt 2014?


Astro inredningAstro inredning
ELLE Decoration har kartlagt himlakropparnas lägen och ser inredningsrelaterade utmaningar under 2014. Så här blir ditt inredningsår!

Oxen (21 april–21 maj)
Oxen är uthållig, principfast och ofta konservativ när det gäller inredning.
Venus inflytande ger den olösta frågan om vilken lampa ni ska ha i hallen en allt starkare symbolisk vikt i din kärleksrelation. Under hösten börjar du få medlidsamma blickar på väg till jobbet efter att ha tagit på ytterkläder och skor i kompakt mörker.

Annons

Tvillingarna (22 maj–21 juni)
Den sociala, kreativa och nyfikna Tvillingen möblerar ständigt om och är alltid först med det senaste.
På semestern utsätts relationen till en nära vän för stora påfrestningar sedan du lyckats släpa med henne till en loppis som du själv går tomhänt ifrån. Den motvillige medföljaren, däremot, gör århundradets loppisfynd.

Kräftan (22 juni–22 juli) 
Den känslosamma Kräftan är en naturlig bobyggare som lever för att inreda. 
I april får din självbild som familjens inredningsproffs en knäck sedan du hjälpt ett syskon homestyla sin lägenhet och sedan tvingats hålla god min inför kvävda fniss på visningen. Men det går snabbt över. Innerst inne vet du att det är alla andra som inte fattar.

Lejonet (23 juli–23 augusti)
Lejonet, temperamentsfullt och med känsla för dramatik, älskar sina vackra saker för deras egen skull. 
Mars position under maj månad, tillsammans med ett inbrott i grannens källarförråd, får din partner att flytta in sitt ölbryggningsprojekt i er klädkammare. En lätt kolsyreexplosion får oönskade konsekvenser för er relation under andra halvan av året.

Jungfrun (24 augusti–22 september) 
Den ordningsamma, systematiska och noggranna Jungfrun har en dragning åt det avskalade. 
En familjemedlem som bor inneboende har åsikter om din minimalistiska inredning. Den utdragna konfrontationen ger dig sista ordet. Men sedan hon flyttat ut låter hon dig på omvägar få veta att hon tvingats söka läkarvård för snöblindhet. Du avföljer henne på Instagram.

Vågen (23 september–23 oktober)
Vågen är balanserad och hjälpsam, men behöver också uppmärksamhet. 
Efter sommaren gör du slag i saken och börjar äntligen en kurs i keramik. I ett övermodigt rus gör du dig av med familjens alla tekoppar för att göra egna. När de spricker borrar du hål i skärvorna och säljer dem som smycken på Etsy.

Skorpionen (24 oktober–22 november)
Skorpionen, passionerad och undersökande, utforskar djärvt alla inredningsvärldens möjligheter. 
Din inredningsblogg får plötsligt horder av nya läsare. Du upptäcker en annan blogg med snarlikt namn och misstänker att de kommer därifrån, men bestämmer dig för att ligga lågt. Utskick från inredningsbutiker lyser dock fortfarande med sin frånvaro.

Skytten (23 november–21 december) 
Den frihetsälskande och rastlösa Skytten letar ständigt efter det perfekta boendet.
Ditt flitiga Hemnetspanande eskalerar under året och smittar också din partner. Aspekter i det nionde huset visar att du äntligen får med hen på din dröm att flytta från stan. En solförmörkelse i Oxen tyder på att ni kan komma att skaffa en ko.

Stenbocken (22 december–20 januari)
Stenbocken är ambitiös och målmedveten och tävlar i allt – även inredning. 
Din och din partners relation till grannarna försämras under våren sedan de först satt upp en spaljé som skuggar er balkong och sedan köpt samma sorts grill – fast större. Ni kontrar med demonstrativa fysiska ömhetsbevis på balkongen.

Vattumannen (21 januari–18 februari)
Den originella och lite allvarliga Vattumannen snöar ofta in på detaljer. 
Din och din partners respektive samlingar av vintageporslin växer slutligen ur alla förvaringsmöjligheter. Konflikten leder till att din partner spenderar all tid på jobbet och blir beford­rad. Du startar framgångsrik webbutik, säger upp dig och blir samlare på heltid.

Fiskarna (19 februari–20 mars)
Fiskarna är fantasifulla, drömmande och sökande och hittar ofta oväntade inredningslösningar. 
Kärlekslivet utvecklas positivt under inflytande från Jupiter. Du möter en person med stor kärlekspotential, men när ni ska ta nästa steg i relationen visar det sig att hen bara kan sova i rum målade med kulörer som börjar på F. Otur. Du löser det genom att handla färg med utländska namn på webben.

Väduren (21 mars–20 april)
Den beslutsamma Väduren vet allt om god smak och är alltid den som tar initiativ i inredningsfrågor.
Under senvintern lyckas du äntligen få en viss eftersökt arkitekt att rita ert nya kök. Påverkan från det kardinala korset under april får din partner att insistera på att bygga det själv. (Övriga himlakroppars positioner är starkt ogynnsamma för detta.)

Av Anders Bergmark
Illustration Team Hawaii

DELA (0)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar