Annons

Annons

Formgivaren säljer sin lägenhet på söder – och det är en riktig inredningsdröm


Formgivaren säljer sin lägenhet på söder - och det är en riktig inredningsdröm

Formgivaren Jonas Wagells lägenhet vid Hornstulls strand har alla rätt och nu är den ute till försäljning. Kolla in och låt dig inspireras av alla de genomtänkta inredningsdetaljerna och den smakfulla och skandinaviska färgpaletten.


Ett fantastiskt läge, högt i tak, generöst ljusinsläpp och den fria utsikten över vattnet och båthamnen vid Hornstulls strand gör att den här lägenheten skiljer sig från mängden.

Läs också: Inredningsfotografens stilsäkra hem till salu

Att den dessutom är riktigt snyggt inredd av formgivaren Jonas Wagell gör ju inte saken sämre.

Annons

Foto: Fredric Boukari Styling: Wagell och Lindholm för Historiska hem/mäklare: Mattias Lantto

Jonas Wagells lägenhet. Inredningsinspiration på Södermalm. Tavelvägg och ljusgrå möbler, rosa fåtölj och monstera.Jonas Wagells lägenhet. Inredningsinspiration på Södermalm. Balkonginspiration.

Man kan lugnt säga att Wagell har ett öga för stil och det genomsyrar hela bostaden, ut i minsta detalj, och efter fem år som ägare är det nu dags för flytt.

Rummen är ljusa och luftiga och de stora och många fönstren gör sitt för att släppa in dagsljuset. Takhöjden på 3,2 meter bidrar också till det rymliga intrycket som omger tvårummaren på 56 kvadratmeter.

Vardagsrummet har utgång till balkongen och ligger i ett hörn. Längs hela innerväggen sträcker sig en stilren och platsbyggd förvaringsmöbel i grått. Här har Wagell inrett med ljusa gardiner från tak till golv från skena, en snygg tavelvägg runt tv:n och en sittgrupp bestående av grå soffa och en rosa stol, som bryter av den diskreta färgpaletten.

Jonas Wagells lägenhet. Inredningsinspiration på Södermalm. Tavelvägg och ljusgrå förvaringsbänk.Jonas Wagells lägenhet. Inredningsinspiration på Södermalm. Gardiner från skena. Jonas Wagells lägenhet. Inredningsinspiration på Södermalm. Tavelvägg och vita gardiner från tak till golv. Många gröna växter och ett runt matsalsbord kombinerat med svarta designerstolar från Menu skapar en smakfull kontrast.

Jonas Wagells lägenhet. Inredningsinspiration på Södermalm. Grått runt matbord, svarta stolar Afteroom från Menu, gröna växter. Matta under bordet. Jonas Wagells lägenhet. Inredningsinspiration på Södermalm. Grått, runt matbord och pendel. Skåp i trä.

Också sovrummet kännetecknas av högt hängda gardiner från en skena, som följer rummets hela längd.

Jonas Wagells lägenhet. Inredningsinspiration på Södermalm. Sovrum i grått och vitt. Jonas Wagells lägenhet. Inredningsinspiration på Södermalm. Sovrum. Jonas Wagells lägenhet. Inredningsinspiration på Södermalm. Närbild på sovrum och sängbord som består av en pall.

Det platseffektiva parallellköket är ritat och byggt på plats, för att optimera ytan. Fronterna är lackade i en matt grågrön nyans och skivorna är av carraramarmor.

Furutiljorna på golvet är original, men har målats i ljusgrått för att smälta in i köket.

Jonas Wagells lägenhet. Inredningsinspiration på Södermalm. Parallellkök med grågröna matta skåpsluckor och carraramarmorskivor. Jonas Wagells lägenhet. Inredningsinspiration på Södermalm. Stänkskydd i carraramarmor. Öppet hyllplan.Jonas Wagells lägenhet. Inredningsinspiration på Södermalm. Parallellkök med öppna hyllplan, grågröna luckor och marmor.

Mer information om lägenheten och fler bilder hittar du här.

Läs också: Den gamla mjölkbutiken blev en compact living-dröm på Södermalm

DELA (375)
PINNA (695)

Annons
Annons

Annons

Laddar