Annons

Annons

Vem blir Årets inredningsbloggare 2018?Du har väl inte missat att nominera din favorit till Årets inredningsbloggare 2018? Sista dagen att nominera är söndagen den 15 oktober – så nu är det bråttom!


Vi på ELLE Decoration älskar inredning och brinner för inredningsinspiration i alla former, inte minst i bloggar och på sociala medier.

Annons

Därför kommer vi på galan för ELLE Decoration Swedish Design Awards i februari 2018 att i samarbete med IKEA dela ut priset Årets 
inredningsbloggare för tredje året i rad.

Svante Öquist och Renée Nyberg på scen i februari i år. Foto: David Thunander.

Foto: David Thunander.

Det är du som läsare som bestämmer vem som tar hem den prestigefyllda titeln, som 
tidigare vunnits av Frida Ramstedt med bloggen Trendenser och Jannice Wistrand med bloggen Add Simplicity.

Årets inredningsbloggare 2017 Jannice Wistrand, Add Simplicity. Priset delas ut i samarbete med IKEA. Foto: David Thunander.

Det här är vad vi söker:

Årets inredningsbloggare är en person som inspirerar andra till inredningsglädje i en blogg och/eller i sociala medier, såsom Instagram, Pinterest och Facebook.

Nyckelordet är inredningsinspiration och det kan innebära allt från handfasta gör det själv-tips till utvalda bilder från inspirerande miljöer. Vi söker alltså efter Sveriges främsta influencer inom inredning.

Mellan 1 och 15 oktober kan du nominera din favorit till priset här nedan.

Årets inredningsbloggare 2016: Frida Ramstedt, Trendenser. Foto: Studio Emma Svensson.

Redaktionen kommer därefter att gå igenom nomineringarna och välja ut de tio finalister som bäst uppfyller kraven för att bli Årets inredningsbloggare.

De tio finalisterna presenteras på elledecoration.se i december och du har då möjlighet att rösta fram vinnaren som får sitt pris på den stora galan i februari.

Tack för alla nomineringar – nomineringsfasen är nu avslutad!

Så var ELLE Decoration Swedish Design Awards 2017 – se filmen här!

Foto: Studio Bon

Du kanske också gillar:

DELA (218)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar