Annons

Annons

Dags att rösta på ”Årets inredningsbloggare 2018”!Nu kan vi äntligen presentera de 10 finalisterna i "Årets inredningsbloggare 2018"! Rösta på din favorit – så har du samtidigt chansen att vinna två biljetter till den stora designgalan där vinnaren kommer att avslöjas!


Det är dags att utse Årets inredningsbloggare 2018! Priset delas ut för tredje året i rad i samarbete med IKEA på ELLE Decoration Swedish Design Awards, som äger rum på hotell At Six i Stockholm den 5 februari 2018. Syftet med priset är att lyfta landets inredningsbloggare lite extra.

Annons

Efter att våra läsare fått nominera sina favoritbloggar kan vi nu stolt presentera de 10 finalisterna.

De 10 finalisterna i Årets inredningsbloggare 2018 är:

Pella Hedeby med bloggen STILInspiration.

Andrea Brodin med bloggen Andrea Brodin.

Emelie Ekman med bloggen 34 kvadrat.

Johanna Bradford med bloggen Johanna Bradford.

Jannice Wistrand med bloggen Add Simplicity.

Anette Gustafsson Greiff med bloggen Inredningshjälpen.

Helena Lyth med bloggen Helena Lyth.

Daniella Witte med bloggen Daniella Witte.

Frida Ramstedt med bloggen Trendenser.

Maria Soxbo med bloggen Husligheter.

 

Det här är vad vi söker:

Årets inredningsbloggare är en person som inspirerar andra till inredningsglädje i en blogg och/eller i sociala medier, såsom Instagram, Pinterest och Facebook.

Nyckelordet är inredningsinspiration och det kan innebära allt från handfasta gör det själv-tips till utvalda bilder från inspirerande miljöer. Vi söker alltså efter Sveriges främsta influencer inom inredning.

Mellan 1 och 20 december kan du rösta på din favorit här nedan. Samtidigt som du röstar och registrerar ditt namn och din mejladress deltar du i utlottningen av 2 stycken galabiljetter till ELLE Decoration Swedish Design Awards den 5 februari. Så missa inte chansen att rösta fram Sveriges största influencer inom inredning och samtidigt få möjligheten att gå på glittrig gala! (Eventuell resa till och från Stockholm betalas av vinnaren själv.)

Rösta på Årets inredningsbloggare 2018 här:

(Du registrerar din röst med ditt namn och din mejladress.)

Du kan endast rösta en gång. Alla eventuella dubbelröster och all eventuell annan onormal röstningsaktivitet kommer att sorteras bort vid sammanräkningen av rösterna.

Följ oss på Facebook och Instagram för nyheter om priset och mer inredningsinspiration.

Så var ELLE Decoration Swedish Design Awards 2017 – se filmen här!

Foto: Studio Bon

DELA (520)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar