Annons

Annons

Annonssamarbete med Interflora

3 trendiga höstbuketter som lyfter ditt hemFärska snittblommor tillför stämning hemma som få andra detaljer. Buketter med trendig hortensia, tistel och eukalyptus varvat med klassiska rosor ger rätt känsla inför helgen!


Sista mejlet är besvarat, arbetsveckan är slut och du svänger förbi din favoritflorist på vägen hem till helgmyset. Borde inte alla fredagar se ut så? Att piffa till ett nystädat hem med den perfekta buketten är en lyx som allt fler unnar sig. Och precis som i inredning går det trender även i snittblommor och färger. Just nu ser vi mycket härlig hortensia i skiftande nyanser och klassiska rosor blandat med tistel och stilren eukalyptus.

Läs också: Råden som får hortensia att hålla sig fin längre

Köper du ett färskt knippe blommor kan du dessutom spara vissa sorter länge i torkad form. Till exempel hortensian och eukaplyptuskvistarna kan bli väldigt vackra i ett snyggt stilleben.

Här är tre höstbuketter som lyfter din inredning!

1. Hortensia och vackra blad i en stilsäker mix.

En nätt och stilren bukett med frodig hortensia i höstfärger tillsammans med doftande eukalyptus och snyggt monsterablad. Beställ Septemberbuketten här!

2. Fyra nyanser av grönt i en ljuvlig kombination.

En både vacker och trendig lite större bukett. Även den med hortensia, monstera och eukalyptus men här effektfullt kombinerad med tistel och pistage. Beställ buketten Hösthortensia här!

3. Pastellrosor och pistage i prunkande blomsterprakt

Imponera på vännerna med den här praktfulla buketten. Här ger prärieklocka och rosor ett mjukare och ännu lyxigare intryck för dig som vill satsa lite extra inför helgen. Beställ buketten Blomsterprakt här!

För mer blomstrande höstinspiration, se alla buketter på Interflora.se

Du kanske också gillar:

DELA (0)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar