Annons

Annons

Ikea lanserar ny tillfällig kollektion – designad av brittisk modeskapareMed den nya limiterade kollektionen Spridd har Ikea siktet inställt på en ung generation i rörelse. Spännande mönster, starka färger och flexibla produkter är ledorden.


Den 10 februari släpper Ikea kollektionen Spridd, som endast kommer säljas i limiterad upplaga. Redan nu kan dock du tjuvkika på produkterna.

Läs också: 13 trendsäkra favoriter ur Ikeas vårkollektion

Kollektionen ingår i Ikeas nya serie av modesamarbeten och Spridd är designad av den brittiska modeskaparen Kit Neale.

Annons

IKEA_SPRIDD_kollektion_Interview_image_Kit_Neale

Spridd är inspirerad av ungdomskultur och vad det innebär att vara ung. Ungdomsåren är en kaotisk tid för alla och kanske den allra viktigaste. Den förbereder oss för livet, säger Kit Neale.

Spridd består av fyra starka, printbaserade uttryck och ett gäng flyttbara och flexibla produkter som ska passa den unga och mobila generationen. Bland annat ser vi tallrikar, koppar, skålar och termosar, men också sängkläder, kuddfodral, småförvaring, ryggsäckar och tält – allt i färgstarka eller spännande mönster.

IKEA_SPRIDD_kollektion_2017_601. IKEA_SPRIDD_kollektion_2017_3IKEA_SPRIDD_kollektion_2017_5IKEA_SPRIDD_kollektion_2017_8

Spridd börjar säljas på Ikea den 10 februari.

Foto: Ikea

Läs också: Så ser sommaren 2017 ut på Ikea – och vi älskar det

Du kanske också gillar:

DELA (33)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar