Annons

Annons

Snart släpps Ikeas limiterade kollektion Jassa – se bilderna härIkeas limiterade kollektioner brukar inte gå av för hackor och Jassa är inget undantag. Tjuvkika på bilderna redan nu.


Förutom säsongsnyheter skämmer Ikea regelbundet bort oss med limiterade kollektioner och den 10 mars 2017 lanseras kollektionen Jassa.

Läs också: 13 trendsäkra favoriter ur Ikeas vårkollektion

Jassa är en mix av möbler, inredningsdetaljer och textiler och präglas av kurviga linjer, naturmaterial och färgstarka, mönstrade tyger.

Annons

IKEA_JASSA_soffa-1IKEA_JASSA_taklampskarmar_kuddarIKEA_JASSA_porslin

De handgjorda produkterna är inspirerade av indonesiska och sydostasiatiska designtraditioner och i designteamet ingår den nederländska formgivaren Piet Hein Eek, samt de tre Ikeaformgivarna Nike Karlsson, Iina Vuorivirta och Paulin Machado. Kreativ ledare för Jassa är Karin Gustavsson.

IKEA_JASSA_bord-1IKEA_JASSA_klockspel-1IKEA_JASSA_korg_kuddar

Jassa är en fusion av många saker, inte bara färger och mönster. Den kombinerar modern design med naturmaterial och traditionella hantverksmetoder. Resultatet är en bekymmerslös kollektion av metervaror, möbler och inredningsartiklar som känns kul och unik, men ändå välbekant, säger Karin Gustavsson.

Läs också: 5 trendiga Ikeahacks – så fixar du dem

IKEA_JASSA_fatolj_svartIKEA_JASSA_vilfatoljer_taklampskarmIKEA_JASSA_skarmvagg-1

Jassa börjar säljas på Ikea den 10 mars 2017.  

Läs också: Så ser sommaren 2017 ut på Ikea – och vi älskar det

Foto: Ikea

Du kanske också gillar:

DELA (842)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar