Annons

Annons

Ikea driver med Apples nya iPhone – och folk älskar detApple har precis presenterat sina nya, dyra telefoner, med ny, dyr teknik. Då passade Ikea på att påminna oss om att de har haft tekniken sedan 2015 – och det är väldigt roligt!


Apple höll nyligen sin omtalade presskonferens där de presenterade sina nya telefoner, iPhone 8, iPhone 8 Plus och iPhone X (som alltså ska uttalas som tio, inte bokstaven x).

En av telefonernas nya egenskaper var att de kan laddas trådlöst via laddningsplattor. Apple fick det att låta som att de var först med detta, men det höll inte Ikea med om.

Läs också: Gråskala och skandinaviska detaljer – så ser julen 2017 ut på Ikea

När hela världen fokuserade på Apples nya iPhone med trådlös laddning, fast utan medföljande laddare, passade Ikea på att påminna om att de faktiskt sålt trådlösa laddare sedan 2015 med denna parodiska kampanj. De använder Apples formspråk och typiska Apple-slogans som ”This changes everything”, ”Think different” och deras röststyrningssystem Siri.

Annons

Folk på nätet hade också väldigt roligt åt den nya kampanjen, där de drev ganska friskt med Apple och frågade sig varför man inte ens får med en trådlös laddare till den nya telefonen som kostar mellan 7 995 och 13 195 kronor.

Eller vad det är för häftiga nya funktioner man får till Apple-laddaren som inte finns i Ikeas laddare?

Men det är inte första gången Ikea har skojat med Apple. Ni minns väl reklamen om den helt nya Bookbook?

Kul, Ikea!

Se också Ikeas aprilskämt som fick föräldrar över hela världen att rasa!

Artikeln publicerades först på Residence.

 

DELA (0)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar