Annons

Annons

Nu öppnar Skandinaviens största ekobutik
Allt fler väljer ekologiskt! Johannes Cullberg är en av de som tidigt såg efterfrågan men inte kände att utbudet på matvarubutikerna var bra nog.

– Coop hade förra året ett ekoutbud på cirka 8 procent och världens största ekokedja har ett sortiment bestående av cirka 30 procent ekologiska varor. Vi är stolta över att kunna erbjuda nära 80 procent ekologiska varor.

Annons

Nu öppnar han därför Skandinaviens största ekobutik, Paradiset i Stockholm. Med en yta på 1600 kvm och ett produktutbud som omfattar allt ifrån färskvaror till hygienartiklar blir butiken en av de största i Europa.

Gilla ELLE Decoration på Facebook

Unknown-21-700x1049

Johannes Cullberg

– Många konsumenter har idag krav på att veta vad de stoppar i sig, var produkterna kommer ifrån och hur de tagits fram med hänsyn till djur, människa, natur och miljö. Vi vill ta ansvar och erbjuda dessa konsumenter medvetna produkter oavsett om det gäller kött, fisk, bröd eller hygienartiklar. Alla skall kunna äta med gott samvete säger Johannes Cullberg, grundare och initiativtagare till butiken.

Paradiset-1

Paradiset-3

Med Paradiset får Stockholm sin första fullsortimentsbutik med ekologiska, småskaliga och naturliga livsmedel, med över 4500 produkter fördelat på mejeri, torrvaror, deli, frys, hälsa & skönhet och barnavdelning.

paradiset1-700x471

Paradiset foodcourt består av Smakkultur, Delibruket, Saltå Kvarn Bageri, Rawgott och StikkiNikki samt en bar med närproducerat öl, ekologiskt vin och champagne.

Butiken öppnar den 4 juni på Brännkyrkagatan 62, vid Mariatorget i Stockholm.

DELA (0)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar