Annons

Annons

Magiska husbåten vi bara kan drömma omOch inte bara bottenvåningen - hela husbåten är en dröm i sig. Vad sägs om en jacuzzi med glasbotten på övre däck eller en inbyggd loungedel på vattennivå?


the-floating-seahorse-deco
Det är fastighetsförmedlingen Kleindienst Group som låtit bygga flytande lyxvillor. De flytande sjöhästarna, som de också kallas, är egentligen båtar men är utrustade precis som en villa.

three-levels.deco

Sjöhästerna, som ligger omkring fyra kilometer utanför Dubais kust, har tre våningar där sovrummet är beläget under vattenytan – och är byggt med glasväggar.

Annons

underwater-master-bedroom-deco

Förutom att husbåten är spektakulär i sig har den även en positiv inverkan på havslivet. Under husbåtarna kommer artificiella korallrev att skapas till förmån för de utrotningshotade sjöhästarna som använder växterna som hem.

Gilla ELLE Decoration på Facebook

the-floating-seahorse-living-room1-deco

På tredje våningen finns bland annat en jacuzzi, ett minikök och en minibar – perfekt för en avslappnad drink efter middagen.

the-floating-seahorse-night-view1-deco

Om det här var precis vad du önskade dig kommer du tyvärr bli besviken. Nyligen såldes nämligen den sista sjöhästen – för drygt 15 miljoner kronor.

 

Bildkälla: Thoe.com

Du kanske också gillar:

DELA (36)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar