Annons

Annons

Hemma hos Svante – tre inspirerande bokhyllor


Hemma hos Svante – tre inspirerande bokhyllor


Chefredaktör Svante Öquist har ägnat semestern åt att flytta in i underbara Villa Sundahl. Behöver du tips om hur du kan inreda bokhyllan? Låt dig inspireras av Svantes tre – i alla fall nästan – färdigställda bokhyllor! Mer inspiration hittar du på Svantes blogg.

Annons

hemma hos svante bokhylla libri inspiration inred

I de fem exemplar av den skuggspelande bokhyllan Libri, design Michael Bihain för Swedese, tillåts luft och mellanrum ta lika stor plats som böcker, vaser och prydnadssaker. Det ger hyllan en harmonisk och levande känsla, vilket förstärks av böcker som tillåts stå på sned och ett spontant lutat konstverk. Samtidigt behålls det grafiska uttrycket.

hemma hos svante arbetsrum inred bokhyllan elfa

I arbetsrummet har skenor och konsoller från Elfa fått hyllplan från Bauhaus som behandlats med en olje/terpentinblandning. Att blanda staplade och stående böcker ger bokhyllan liv!

hemma hos svante bokhylla liten i arbetsrumet inred blandat

Den lilla Elfahyllan i arbetsrummet är inte helt färdiginredd än – men visst finns det en charm i att blanda vackra askar, minnessaker och små prydnader utan alltför pedantisk ordning? De översta hyllplanen rymmer samtliga verk av Svantes favoritförfattare Joyce Carol Oates och de nedersta alla nummer av ELLE Interiör/ELLE Decoration som Svante varit inblandad i!

Följ utvecklingen i Villa Sundahl och dess härliga trädgård på Svantes Värld.

DELA (0)
PINNA (1)

Annons
Annons

Annons

Laddar