Annons

Annons

Inspireras av det kreativa konstnärshemmet


Inspireras av det kreativa konstnärshemmet


Det råder ingen tvekan om var vår bloggare Anna Malmberg på Northern Delight har fått sin kreativitet ifrån. Över midsommar besökte hon sina föräldrar i Sundsvall och passade på att ta lite bilder på deras fantastiska hem. Vi låter oss inspireras och tittar närmare på konstnärshemmet!

Annons

atelje konstnarshem anna malmberg

Foto: Anna Malmberg

Överallt i hemmet syns spår av konstnärsparets livsverk. Lars Malmberg målar framför allt och Kerstin Malmberg är keramiker. I ateljén får verken stå framme – vackert och ett bra tips att ta med hem för hobbykonstnären. För visst är det lättare att sätta igång när allt finns nära tillgängligt?

forvaring vaxter stilleben konstnarshem anna malmberg

Växter finns det gott om. De små hyllorna och konstverken är till synes slumpvis upphängda, men slutresultatet utstrålar ändå harmoni.

vardagsrum konstnarshem anna malmberg

Soffgruppen skyddas från solen av halvtransparenta gardiner för de stora fönstren. Att låta kuddarna ligga ledigt omlott ger soffan ett opretentiöst uttryck som bjuder in till avslappnat soffhäng!

badrum konstnarshem anna malmberg

Ett mönstrat golv i badrummet blir snyggt i kombination med vitt standardkakel. Den turkosa färgskalan går igen i detaljer i hela hemmet.

badrum detaljer konstnarshem anna malmberg

Så även på badrumshyllan!

arbetsrum konstnarshem anna malmberg

Med hjälp av olika lådor och mappar blir det ordning i arbetsrummet. Ett hörnskrivbord skapar extra utrymme!

Se alla bilder från konstnärshemmet här!

DELA (44)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar