Annons

Annons

Här kan du se Sveriges första livesända lägenhetsvisningHar du någon gång sett en lägenhet du velat ha, men inte kunnat gå på visning? Under sportlovsveckorna kommer du att kunna kolla in en fyrarummare i pampiga Grand Residence i Åre – via appen Periscope.


Den som säljer sitt hem vill självklart att så många som möjligt kommer på visning. Fler spekulanter betyder hårdare budgivning – och ett bättre pris för säljaren.

Därför hittar mäklare hela tiden nya sätt att skapa intresse kring en visning. Tidigare i år släppte SEB appen Virtuella Visningar som låter alla med ett par VR-glasögon gå på visning hemifrån soffan.

Annons

livesand_visning_mobil

Nu genomför Fastighetsbyrån den första livesända visningen via appen Periscope.

– Vi vet att det är direkt avgörande att nå många spekulanter vid en bostadsförsäljning. Genom livestreaming kan många fler ta del av bostäder som inte ligger i närheten av deras eget permanentboende. När vi nu ser att både tekniken och användarbeteendet är så pass mogna tycker vi att tillfället är helt rätt för att testa den här typen av nya tjänster, säger Johan Vesterberg, presschef på Fastighetsbyrån.

livesand_visning

Visningen äger rum den 28 februari klockan 12.00. Lägenheten som visas är en fyrarummare i pampiga Grand Residence, centralt vid Åre Torg, som ropas ut för 4,7 miljoner kronor.

För att se den laddar du ner appen Periscope, och letar upp visningen på kartan i appen.

DELA (24)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar