Annons

Annons

Här är vinnaren av #minIKEAstil i augusti!Vinnaren i ELLE Decoration och IKEA:s instagramtävling #minIKEAstil med temat barnrummet är korad!


”Med ett Ikea-hack utöver det vanliga och en rad smarta lösningar skapas en mysig och inbjudande hörna med plats för både lek, avkoppling och förvaring.” I dag säger vi stort grattis till @poa219 som vunnit 1 000 kronor i presentkort på IKEA. Tack till alla ni som deltagit och glöm inte att hålla utkik på instagram och här på elledecoration.se för snart lanserar vi september månads tema!

Annons
Gilla ELLE Decoration på Facebook

Läs också: Läsarnas snyggaste barnrum – här är alla bidrag i #minIKEAstil i augusti

Här kommer vårat bidrag till #minIKEAstil och #elledecorationse tävling i Augusti som gällde #barnrum Vi har använt oss av två sängar #kritter som vi har kapat av benen på och byggt en mysig våningssäng av. Vi ville få ut mer golvyta för barnen att leka på och byggde då in två sänglådor för kläder under den låga sängen och en liten koja under den höga sängen. Vid sängarna sitter tavellisten #mosslanda där barnen har sitt vatten och nattlampa (och även monsterbilar för plats där). De ville gärna ha vägglampan #smyg men i varsin utvalda färg så de är spraymålade i mörkröd och rosa. I taket hänger 2 lampor #krusning som vi tycker liknar moln så den lilla hänger lite ovanför den stora. På golvet ligger lekmattan #lekplats och ibland åker bilarna in i de små hålen nere vid kojan. #IKEA #IKEAhack #IKEAdiy #barnrumsinspo #inspo #barnrum #diy

Ett foto publicerat av Peter (@poa219)

Du kanske också gillar:

DELA (0)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar