Annons

Annons

Här är vinnaren av #minIKEAstil!Vinnaren i ELLE Decoration och IKEA:s instagramtävling #minIKEAstil med temat sovrum är korad!


Idérikt, fantasifullt och mysigt – ett sovrum att drömma vackra drömmar i. Vi säger hurra och grattis till @vittochbrett som vunnit ELLE Decorations och Ikeas instagramtävling #minIKEAstil i februari!

Annons

 

✔️ BEDROOM Vi har försökt att skapa ett sovrum som ger ett lugnt och skönt intryck med dova färger i samma skala💤 BRIMNES sängstomme, de fyra lådorna rymmer HUR mycket som helst agerar just nu hela mannens garderob LILLESAND sänggavel, lyckan när jag efter många om och men lyckades haffa en på blocket då den inte längre finns i sortimentet. SIGURD bänk, den har haft många användningsområden genom åren perfekt som avlastningsbänk framför sängen, i hallen eller vid matbordet. HEKTAR lampor, nätta lampor som höjer mysfaktorn i sovrummet, + att de går att fästa både på väggen och på hyllplan! SINNERLIG korg och glasflaskor med kork, hela sinnerlig kollektionen får gärna flytta in hos oss älskar a l l t. IKEA 365+ glas och korkunderlägg, Snygga,bra storlek och galet prisvärda! SÖTVEDEL täcke, fluffigt, mjukt och extra varmt, perfekt för en frusen själ som mig. #minikeastil #elledecorationse #myhomehem #ikea #interiør #inspo #inspohome #homeinspo #homeinterior #interior123 #svenskahjem #nordiskehjem #nordichomes @elledecorationse @ikeasverige #minIKEAstil

A photo posted by @vittochbrett on

Gilla ELLE Decoration på Facebook

 

 

Tusen tack till alla som deltagit och grattis igen till @vittochbrett!

 

Läs också: Tävla med oss och IKEA i #minIKEAstil!

Nya temat i #minIKEAstil: Badrum!

Bidragen i instagramtävlingen #minIKEAstil med temat Sovrum

Bidragen i instagramtävlingen #minIKEAstil med temat Badrum

 

Du kanske också gillar:

DELA (0)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar