Annons

Annons

Populäraste hemma hos-reportagen 2016Det är fyra hem som ni läsare har älskat lite extra under året som gått, och vi förstår verkligen varför! Här är en repris på Krickelins, Pernille Teisbeck, Daniella Witte och Malin Persons fantastiska hem. Här snackar vi inredningsmagi!


 

Vilka hemma hos-reportage har varit de mest lästa på elledecoration.se under 2016? Vi tog en djupdykning i statistiken och upptäckte att det finns fyra hem som sticker ut lite extra. Här är topplistan över de mest populära hemma hos-reportagen på elledecoration.se under året som gått!

Annons

Tre rum ligger i fil och är alla målade eller tapetserade i blå toner. Skjutdörren som är 
målad i Dark Dijon från
Nordsjö blir ett utrops-tecken i hemmet 
och knyter ihop rummen.

Soffan är inköpt på The Sofa Store, 
matta från Chhatwal & Jonsson/
Studio Pompone. Både gungstolen och soffbordet har Jonas hittat hos
Bukowskis och de båda lamporna 
kommer från butiken More Furniture 
i Varberg. Väggarna pryds av
Kristins egna bilder, utrivna tidnings-
sidor och foton tagna av vänner.

Kontoret är tapetserat med Emma von Brömssens mönster Dancing Crane, 
Eco Wallpaper. Både skrivbord och byrå är vintage. I taket hänger farmors gamla kristallkrona.

1. Hemma hos Kristin Lagerqvist, fotograferat av Andrea Papini

Varmt, ombonat och inrett i femtio nyanser av blått. Så skulle en snabb beskrivning av ELLE Decoration-bloggaren Krickelins hem i Varberg kunna lyda. Här kan du se alla bilder från hennes ljuvliga hem – och läsa allt om inredningen!

Alla bilder är stylade av Kristin Lagerqvist och fotograferade av Andrea Papini

Pernille Teisbæk uppskattar de stora ytorna i lägenheten i Frederiksberg. Trots att hon och hennes pojkvän bara bott här ett år känns det inbott och hemtrevligt. Vintageklassiker samsas med nyare prylar. Fåtöljerna PK22 av Poul Kjærholm för Fritz Hansen är den typ av klassiska danska möbler som Pernille älskar. Här kompletterade med mässingsbord och -lampa, de klassiska, byggbara ljusstakarna från Nagel och en Beni Ohrain-matta, bland annat.

I mässingshyllan som fungerar som ett barskåp är de antika kristallkarafferna ett fint blickfång.

På dagbädden i väl patinerat läder ligger linnekuddar från H&M Home.

2. Hemma hos Pernille Teisbaek, fotograferat av Ditte Isager

Med över 360 000 följare på instagram är hon en verklig maktfaktor i modevärlden. Det bästa är att hennes inredningsstil är minst lika snygg som hennes klädstil. Välkommen hem till stilikonen Pernille Teisbæk i Köpenhamn!

Alla bilder är stylade av Sidsel Rudolph och fotograferade av Ditte Isager 

Damianos gammelfarfars byst vakar över vardagsrummet. ”Barnen brukar säga att hans ande bor där”, säger Malin. Den vackert patinerade arbetsbänken räddades från soptippen i en antikbutik i Rom – det enda Malin behövde göra var att renovera lådorna invändigt. Taket, med både sprickor och missfärgningar, lämnades som det var. ”Det blev en härlig, dekadent känsla.” Schäslongen är inköpt på auktion i Italien. Även 1800-talskistan kommer från Rom. Den stora tavlan är målad av Martin Bradley. Glas och keramik, loppisfynd. Lampa Diamond Lights, design Eric Therner, Frama.

Även stolen kommer från Ikea. Cleo älskar sin himmelsäng, men sover allra helst hos mamma och pappa. Bredvid sängen vilar prinsessan på ärten. ”Cleo tycker framför allt att pyntet är jättekul. Hon har hjälpt till med pompomsen”, säger Malin.

Styling: Malin Persson Foto: Petra Bindel Syns i: Kika in i vår bloggare Malin Perssons hem!

3. Hemma hos Malin Persson, fotograferat av Petra Bindel

Rom möter Malmö hemma hos modellen, inredningsstylisten och ELLE Decoration-bloggaren Malin Persson. I sekelskiftesvillan i Bellevue bevisar hon och maken Damiano gång på gång att allt är möjligt. Här kan du se alla bilder från Malins magnifika hem och läsa allt om inredningen!

Alla bilder är stylade av Malin Persson och fotograferade av Petra Bindel

Väggförvaringen är Ikeas Bestå som omlackerats i samma 
mörkblå ton som köket. Uttrycket ovanpå är i ständig förnyelse. Här samlas stilleben som ofta talar om vilken årstid vi befinner oss i. Bordslampa Gatto, från Flos. Taklampa Random Light, Moooi.

Det svartmålade glasrummet med det magiska lugnet 
vetter ut mot sädesfälten och trädgården. Bordet är köpt på Lauritz och stolarna är från &Tradition och heter In Between.

Köket som ligger i norr är inrett utan 
överskåp för maximalt ljusinsläpp. 
Köksön är platsbyggd med en bänkskiva i betong och barpallarna kommer från 
Frama. Köksinredningen är från Ikea men Daniella och Fredrik lämnade in det 
på lackering och fick ett lite mer personligt, mörkblått kök. Dörren ner till källaren 
blev en fin detalj när den målades svart.

4. Hemma hos Daniella Witte, fotograferat av Daniella Witte

Stylisten och ELLE Decoration-bloggaren Daniella Wittes hem genomgår ständigt förändringar, men framför allt är det en plats för avkoppling. Nu när de stora rivningarna och renoveringarna är klara får familjen vila och kreativiteten flöda på den gamla hästgården. Klicka här för att se alla bilder från Daniellas fantastiska hem!

Alla bilder är stylade och fotograferade av Daniella Witte

DELA (124)
PINNA (102)

Annons
Annons

Annons

Laddar