Annons

Annons

Våra favoriter bland Ikeas vårnyheterDet är alltid lika kul att se vad Ikea kommer med för nyheter. Här har vi valt ut våra fem aprilfavoriter!


Inredningsnyheterna duggar tätt just nu, det är många företag som kommer med pressreleaser på fina vårnyheter. Och flest kommer från Ikea, var och varann dag kommer det trevligheter från möbeljätten. Vi har valt ut några favoriter från senaste utskicket.

Annons

Foto: Ikea

IKEA_KOPARDAL_sangstomme_gra

Drömmen om den perfekta sängstommen? Kopardal är här i två storlekar, 160 och 180 cm. Så enkel och nätt i sitt uttryck att den inte tar onödig plats eller tar över ett helt rum. Istället låter vi lakan, kuddar, sängkappa och plädar skapa vår egen drömsäng.

Gilla ELLE Decoration på Facebook

IKEA_FYRESDAL_dagbadd

Årets möbel släpper inte taget om oss. Alla vill ha en dagbädd och helst styla den mot trendigt rosa väggar som får möta gråa textilier. Och då kommer nyheten Fyresdal in i bilden. Soffa på dagen, dubbelsäng på kvällen när sängbotten dra ut. Med gott om plats för förvaring undertill.

IKEA_SANNING_mugg

Nya serien Sanning har en räfflad relief i porslinet som påminner om ett uppochnervänt utropstecken som i stilen flirtar med 1950-talets dekorer, fast ofärgad. Finns också varianter med blommönster och sirliga grafiska detaljer. Finns muggar, fat och skålar i serien, pris från 19 kronor.

IKEA_NORRARYD_stol-2

Nike Karlsson, husdesigner på Ikea, har ritat fina pinnstolen Norraryd som plockar upp vårt nordiska designarv samtidigt som den känns ny med sin svängda, formade sits och ovanligt opinniga ben. Den mjuka rundningen på ryggen ger skön sittkomfort.

IKEA_HINDO_planteringsbord

Hurra, utomhussäsongen närmar sig och vi vill bara ut i trädgården. Ett smart planteringsbord får flytta in på uteplatsen. Det här nätta och höga tar inte mycket plats, men rymmer ändå det mesta som behövs för att hålla rabatter och såbäddar igång. Ut och njut. Hindö kostar 495 kr.

DELA (138)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar