Annons

Annons

Här är Stockholms lyxigaste bostadsrättsföreningVad sägs om att ha en husvärd som sköter blomvattning, barnpassning och som lagar mat åt dig en gång i veckan?


Vid Kungliga Musikhögskolan på Östermalm byggs just nu Sveakvarteret, och man har verkligen inte sparat på krutet. De som flyttar in när den sista etappen av kvarteret är klar, Svea Serenad, kommer bland annat att kunna njuta av en 650 kvadratmeter stor lounge.

Annons

Loungen påminner om en hotellobby med reception dr värdinnan kommer att finnas. Foto: Veidekke

Där kommer en värdinna att finnas som erbjuder barnpassning, blomvattning och kemtvätt mot en avgift, och som dessutom lagar mat en gång i veckan. Allt för att sätta guldkant på tillvaron för de boende, enligt Veidekke Bostad och Selvaag som står bakom bygget.

– Vi vill förenkla vardagen för de boende, och addera lite guldkant, samtidigt som det bidrar till social samvaro mellan grannarna, förklarar Erik Westling, projektledare på Veidekke, för Östermalmsnytt.

Vissa av lägenheterna kommer att ha terrasser med utsikt över Östermalm. Foto: Veidekke

Det kommer även att finnas ett lyxgarage där det spelas musik, ett bibliotek, ett gym, en spa-avdelning, en konceptuell lekplats och ett hobbyrum för de boende.

Sveakvarteret ska bestå av tre etapper och totalt 340 bostadsrätter som kommer att omsluta Musikhögskolan som en hästsko. Lägenheterna kommer att bli mellan 30 och 205 kvadratmeter stora och beräknad inflytt är hösten 2019.

Se bilderna från lyx-kvarteret i bildspelet nedan!

11
Visa bildspel

/
...
Visa mer

 

DELA (75)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar