Annons

Annons

Här är de trendigaste färgerna just nuSom en kontrast mot det avskalade grå färgar varmt roströda, bruna och rosa toner både inredning och mode i vår. Säg hej till 1970-talsvibbar och orientaliska influenser!


Rosa, röda och rostfärgade toner är hetare än någonsin och gärna ihop med brunt. Paletten går från ljust rosa till djupaste vinrött. Här är inspiration och köptips i årets varmaste färgtrend.

Annons

Trendutställning_062-2

En del av Lotta Agatons trendutställning på Stockholm Furniture & Design Fair 2017.thedrumkit

Mattan The Drum Kit är en handtuftad matta framtagen av Ogeborg tillsammans med Eva Dahlgren och Alexander Lervik till utställningen Where the Light Guides You.

9419

Stol Herman Chair i färgkombinationen Rose/Rust från Ferm Living.

caroline_10Terrakottafärgad taklampa Collar i munblåst glas, formgiven av Sebastian Herkner.

caroline_11

Hylla Pythagoras med rosa konsoler formgiven av Gustav Rosén för Maze Interior.

Blob_Criss Cross-1 W

Mjuka former och stora variationsmöjligheter kännetecknar modulsoffan Blob av Helene Tiedemann för Ihreborn. Här är i en härligt rosaröd kombination.

Designbaren_004-2

Designbaren Sulla bocca di tutti av Note Design Studio på Stockholm Furniture & Design Fair 2017.

HyperFocal: 0

Vardagsrum med en djärv roströd inramning där de mustiga kulörerna kommer från Beckers färgtema Inred med värme. Väggfärgen heter Tegel och kulören på bröstpanelen heter Torp.

Beetle_Lounge

Loungestol Beetle av Gam Fratesi för Gubi har fått sitt namn efter formen som liknar en skalbagge. Här i stor-mönstrat tyg i vinrött och brunt.

Alcro_IRK_0277

Rosa, lila och röda kulörer skapar en varm och ombonad atmosfär i rummet. Taket är målat i 712 Landsort, väggen i 718 Chianti, den stora skivan i 759 Fudge, den lilla skivan i 9 Rooster Crest och kuben i 11 Burnt Sienna. Alla kulörer är från Alcro.

Du kanske också gillar:

DELA (78)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar