Annons

Annons

Häng med på renoveringskalas när Isabelle flyttar in!
Den kreativa och minst sagt händiga söderbönan Isabelle McAllister har nyligen flyttat ut från den ena drömvåningen på söder till den andra. Husets vind, som är från 1880, totalrenoverades på 70-talet och gjordes då om till etagevåningen den är idag.

Annons

— Vi köpte lägenheten som en trea men jag såg på ritningarna att det kunde bli en finfin 4a och nästan 5a.

handstand
Isabelle första kvällen i nya lägenheten.

— När jag först såg golvet fick jag känslan av furufest. Som en gigantisk bastu! Jag gillar furu som material men klarar inte av det gula. Det är ju så oerhört svårt att kombinera med andra färger och tar över hela rummet.

Isabelle är nu i full gång med renoveringen som även är hennes jobb.

— Det är skillnad när jag jobbar för mig själv och för kunder. För till mig själv så vill jag att ett hem ska kunna växa fram samtidigt som man ju måste sätta några grundtankar direkt.  Så jag började med kök och golv. Resten kan jag ju faktiskt fixa vartefter.

Så här ser Isabelles To do-listan ut nu!

todo

stortrum2skiss

Flytten och renoveringen dokumenteras även av ett TV-team.

– Om några dagar kommer min nya webbserie Isabelle flyttar att släppas på You Tube!

IMG_8731TEXT

isa_golv

IMG_8623

IMG_8622

– Jag brukar göra jobb på det mesta jag gör så precis innan jul kom jag på att jag borde testa att göra webb tv på renoveringen av min nya lya – alltså den här! På bilden med mitt team Theo och Erik första dagen på inspelning.

Kika in i Isabelles förra lägenhet!

imcallisterby_martinstenmark-kopia

21bondeg7_imcallister

14bondeg7_imcallister

Historien om och bilder från Isabelle och familjens förra lägenhet!

För mer inrendingsinspiration, byggtips och renoveringstrix besök Isabelle McAllisters blogg!

 

DELA (30)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar