Annons

Annons

Grönt är skönt – 7 snygga nyheter för det som växer
intro-grona-nyheter

I natt ställde vi om klockan till sommartid och de längre dagarna ger oss hopp om varmare temperaturer och spirande trädgårdar. Här är sju nyheter som inspireras av det gröna!

Cole-and-Son-Folie-tapet-Versailles-Grand-Landscape

Folie är en rykande färsk tapetkollektion från Cole & Son. Inspirationen kommer från franska 1700- och 1800-talsträdgårdar – helt rätt nu på 2000-talet! Versailles Grand är det mest maximalistiska av mönstren och också det som känns coolast i en modern miljö. Mönsterbilden mäter två rullars bredd, hela 137 cm, och ger en fantastisk effekt. Parterre, tapeten längst ner i bild, är med sitt gallermönster  precis lika rätt i tiden, men på ett annat sätt. Parterre finns också som bård.

Annons
Gilla ELLE Decoration på Facebook

pall-norrgavel-vas-signe-persson-mehlin-lampor-koppar

Hela Norrgavels sortiment av möbler är Svanenmärkt och dessutom står företaget för en värdegrund som det är svårt att inte göra till sin egen. En pall har länge stått på önskelistan för Nirvan Richter, mannen bakom Norrgavel, och nu finns den äntligen i produktion. Pall 3-ben i massiv valnöt kostar 3 250 kr.

Koppartrenden har inte kulminerat ännu – nu finns också Verner Pantons Flowerpot i lackad koppar, 2 495 kr, &Tradition. Utzon Koppar, snygg som blomlampa, design Jørn Utzon, 2 995 kr, &Tradition.
Vet Hut – magnifik vas i Design av Signe Persson-Melin för Design House Stockholm, 26 cm hög, kostar 2 900 kr hos Royal Design.

 

konst-tavlor-blommor-anne-ten-donkelaars-the-cold-press

Anne Ten Donkelaars fantastiska tavlor som hon gör av torkade växter och papper. Botanik som visualiseras på ett helt nytt sätt uppmuntrad med och på nålar för att uppnå en tredimensionell känsla. Finns att köpa hos The Cold Press.

Pistage-802-beckers-farg-symfoni-ultramatt

Pistage 802 – ja, så heter en av vårens kulörer från Beckers och visst ligger det nära till hands att börja längta efter sommargröna rum. 3 liter väggfärg Symfoni Ultramatt kostar 690 kr.

DELA (0)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar