Annons

Annons

Grandpa + Alcro = kreativt färgsamarbeteNu lanserar Alcro och inredningsbutiken Grandpa en ny färgkollektion. Kollektionen består av fyra utvalda kulörer och är baserad på färger som Grandpa redan använder i sina butiker.


Grandpa har sedan starten 2003 erbjudit en personlig shoppingupplevelse med fokus på inspiration och atmosfär. Nu har de i ett kreativt samarbete med Alcro skapat en färgkollektion med fyra kulörer. Kulörerna är döpte efter de gatuadresser där Grandpas fysiska butiker ligger: Södermannagatan, Fridhemsgatan, Gamla Brogatan och Vallgatan.

Annons
900_grandpa022

Inspirationsbilder för samarbetet är gjorda med hjälp av fotograf Lina Östling och stylist Jill Windahl.

900_grandpa101

Foto: Lina Östling, Stylist: Jill Windahl.

– Vi har alltid varit ”något mer” än bara butiker. Vi älskar att göra saker som kanske inte alltid ligger inom ramen för vår huvudsyssla. Och detta är precis en sådan sak, säger Jonas Pelz, en av ägarna och grundare till Grandpa. Sedan några år tillbaka har vi jobbat mycket med en grågrön kulör i våra butiker och på nätet. Väldigt ofta får vi frågan om vilken kulör vi målat väggarna i och vi kände att vi ville ”claima” vår egen färg. Att vi nu äntligen gör en egen ”Grandpa-färg” känns väldigt roligt, men också väldigt självklart.

Gilla ELLE Decoration på Facebook

Kollektionen som går under namnet Grandpa x Alcro har Grandpa valt ut åtta kreatörer som gjort sina egna tolkningar av färgerna. Konstverken har blivit posters i begränsad upplaga som säljs i Grandpas butiker. Förutom det kommer ett exemplar av varje verk säljas via Designhjälpen på Instagram där pengarna går till Röda Korsets arbete.

900_grandpa128

Foto: Lina Östling, Stylist: Jill Windahl.

900_grandpa267

Foto: Lina Östling, Stylist: Jill Windahl.

Pris per poster: 500 kr

Färgen går att bryta i både väggfärg och lackfärg och kommer att säljas hos Alcros återförsäljare.

Du kanske också gillar:

DELA (191)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar