Annons

Annons

Grafisk inredningsdröm i svart och vittDen grafiska stilen tas till sin spets i den här inredningsdrömmen som ligger ute till försäljning på Hemnet just nu! Kika in i lägenheten som agerat hem åt en känd journalist och H&M:s stylistchef.


När journalisten och bloggaren Andrev Walden och H&M:s stylistchef Lisa Carlén säljer sin lägenhet på Södermalm i Stockholm får vi kika in i en svartvit dröm där den grafiska stilen är så väl genomförd att man inte kan annat än baxna. Till och med hyllan i barnrummet är matchad med stilrena leksaker och diverse svartvita, grafiska element – ja, då vet man att man kommit till inredningshimlen eller åtminstone till ett drömhem för en liten familj!

Stylist: Åsa Copparstad
Fotograf: Anna Malmberg för Fantastic Frank

grafiskthem_tavelvagg

Annons

Genomgående i hela lägenheten ligger ett vitlaserat trägolv, väggarna är vitmålade, här finns fungerande kakelugn och ett arkitektritat kök. Vid köksfönstret står ett platsbyggt bord med plats för fyra. Lägenheten är ovanligt ljus och en balkong i söderläge gör förstås sitt till. Den nås från ett av sovrummen. Charmigt med mycket konst, affischer och foton som tar plats både på väggar, tavellister och hyllor. Du som gillar den grafiska stilen hämtar helt klart massor med inspiration här. Spana särskilt in den vackert bäddade sängen och den grå soffan där mängder med snygga kuddar får plats.

grafiskthem_vagghyllorgrafiskthem_soffagrafiskthem_sovrumgrafiskthem_garderobergrafiskthem_barnrumgrafiskthem_hylla

Vill du se fler bilder? Här hittar du hela annonsen!

Du kanske också gillar:

DELA (188)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar