Annons

Annons

Gamla lokstallet blev en inredningsdrömNaturen in på knuten kan låta som en sliten kliché använd till förbannelse i mäklarannonser. Men när det kommer till det här unika objektet på södra Gotland är det bara att konstatera att det är med sanningen överensstämmande.


För något år sedan publicerade vi ett hemma hos-reportage från ett helt unikt hem på södra Gotland. Och nu kan det hemmet bli ditt! Det ligger nämligen ute till salu på Hemnet just nu.

lokstall

Det gamla lokstallet är placerat helt för sig själv på ostörd tomt vid en gammal landsväg och har en vacker fasad av rött tegel. När du klivit in genom entrén kommer du rakt in till ett magnifikt allrum där industristilen är så väl genomförd att man baxnar.

Annons
Gilla ELLE Decoration på Facebook

lokstall_introbild

Väggar putsade i grått möter betonggolv och innertak av plåt. De läckra arkitektritade möblerna bidrar till karaktären och den exklusiva stilen. Här vill man genast flytta in. Det skulle kunna kännas kallt och trist med de råa materialen men intrycket är både varmt och inbjudande. Tänk att plocka med sig en bukett ängsblommor från tomten, sätta i glasvas i fönstret och njuta av sommaren ute och inne!

Läs också: Hemma hos: Gotlandsparadis i stilren industristil

Se fler bilder från hemmet i bildspelet nedan!

Foto: Henrik Nero för Alexander White 

9
Visa bildspel

/
...
Visa mer

 

Har du ändå inte fått nog? Kolla in alla bilder hos mäklaren!

 

 

 

 

 

 

DELA (99)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar