Annons

Annons

Galakvällens konferencier talar ut

Bella Goldman är bland annat programledare, producent och pilot – samt konferencier för ELLE Interiörs Designpris 2013. Nu talar hon ut om uppdraget och höjer förväntningarna på galakvällen ytterligare ett snäpp.

Annons

Du var ju konferencier för ELLE Interiörs Designpris även förra året, vad är ditt bästa minne från den kvällen?
Det var den gyllene stunden inne i sminket där både make up-artister och hårstylister kämpade för att göra oss snygga. Alla var lite nervösa, men där inne kunde man verkligen mötas på ett avväpnande sätt innan den verkliga galan började. Sedan minns jag också formgivarnas glädje när de tog emot sina priser, vilket är det häftigaste av allt.

Vilka är dina förväntningar på årets gala?
Att den ska bli lika glamorös som förra årets och att pristagarna är pratsugna på scenen. Jag är så innerligt nyfiken på varifrån de hämtar sin inspiration och hur de ser på att verka i en hårt konkurrensutsatt bransch.

Hur har du förberett dig inför uppdraget?
Jag har läst på om de olika pristagarna men framför allt lyssnat på ELLE Interiörs egna medarbetare som sitter inne med så mycket kunskap och expertis.

Och kläderna?
Jag kommer att ha en fantastisk kreation som skulle kunna misstas för en pyjamas, i svart och vitt och neonrosa, från Malene Birger.

DELA (0)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar