Annons

Annons

Frida Ramstedt: ”Inspireras av andra för att hitta din stämma”


Frida Ramstedt:

Nu presenterar vi de 10 finalisterna i Årets inredningsbloggare 2018 en och en – näst på tur är bloggaren Frida Ramstedt!


Frida Ramstedt med bloggen Trendenser, en av tio finalister i Årets inredningsbloggare 2018, brukar jämföra inredning med musik. Alla är inte födda med absolut gehör, men många kan lära sig att spela efter noter – och samma formel gäller för inredning.

Se en intervju med Frida Ramstedt nedan!

Annons

 

Klicka här för att rösta på din favorit i Årets inredningsbloggare 2018!

Varför är inredning viktigt för dig?

– För att hemmet är en så viktig plats. Det är där vi skapar minnen till våra barn och ett sammanhang till oss själva. Det är superviktigt att vi trivs och känner harmoni i våra hem.

När Frida renoverade köket byttes två av matstolarna mot en lång sittbänk. Nu har det blivit favoritplatsen hemma där det äts, bloggas och pysslas med barnen.

Beskriv hur du bor!

– Vi bor i ett litet vitt funkishus med snedtak byggt 2007. Det är mer praktiskt än charmigt, men helt bekymmersfritt och väldigt passande för vardagslogistiken nu under småbarnsåren.

Hur skulle du beskriva din inredningsstil?

– Jag tror att ens inredningsstil präglas mycket av om man är en introvert eller extrovert personlighet. Mitt jobb är både utåtriktat och stimulerande, så jag hämtar ny kraft genom lugn och tystnad på hemmaplan. Min man är likadan så vårt hem är ljust och lugnt med stort fokus på ”hygge”.

PP225 Flag Halyard Chair från PP Möbler, design Hans J. Wegner blev, Fridas present till sig själv när bloggen firade 10 år. Pläden kommer från Svenskt Tenn.

Vilka tror du blir nästa års stora trender?

– Frågan om materialval i möbler kommer bli superviktig. Framöver kommer möjligheten att återvinna en produkt vara mer avgörande än miljömärkningen. Jag tror att det gör att debatten om vad möblerna består av snarare än hur de ser ut blir superhett under nästa år.

 

Klicka HÄR för att komma till Fridas blogg och klicka HÄR för att rösta på Årets inredningsbloggare! Priset delas ut i samarbete med IKEA och vinnaren kommer att presenteras på ELLE Decoration Swedish Design Awards (EDSDA) den 5 februari 2018.

 

Alla intervjuer med övriga finalister i Årets inredningsbloggare 2018:

Pella Hedeby: ”Jag startade min blogg för att hitta mitt eget uttryck”

Andrea Brodin: ”Våga vara personlig i din inredning”

Emelie Ekman: ”Skapa något utifrån dina förutsättningar”

Johanna Bradford: ”Tänk inte efter för mycket”

Jannice Wistrand: ”Påverka ditt välbefinnande med inredning”

Anette Gustafsson Greiff: ”Satsa på långsiktighet och utgå från en neutral bas”

Helena Lyth: ”Inred inte för snabbt”

Daniella Witte: ”Inredning ska kännas värdig”

Maria Soxbo: ”Inred för dig – inte för andra”

DELA (0)
PINNA (3)


Annons
Annons

Annons

Laddar