Annons

Annons

5 x Räddare i köket

Kaos bakom luckorna, ett golv fullt av repor och i kylskåpet mat som snart blir dålig? Skönt då att vi har hittat fem fiffiga saker som gör kökslivet lite enklare. Ett smart sätt att skaffa mer förvaringsyta till skåpens alla små nödvändigheter är hyllinsatsen Rationell Variera, 45–55 kr/st från Ikea.

Annons


Ufo silikonlock suger sig fast på burkar och skålar utan att släppa in någon luft, vilket gör att mat och dryck håller sig fräsch längre än om man skyddar med plast- eller metallfolie. De tål både diskmaskin, kylan i frysen och ugnsvärme upp till 230° C. Finns i fem olika storlekar, diameter från 10 cm  och pris från 45 kr.

Gilla ELLE Decoration på Facebook

Örtkryddsax
Fembladig sax för örtkryddor som säljs i set med fröpåse och såsticka för 125 kr, från Hortensia via In Port Showroom eller på Designtorget.


Små (och rätt så söta) fleecesockor på stolen skyddar mot både oljud och golvrepor. Finns i många färger, mönster och storlekar för 120 kr, från Wukies.

Rivrör torkyhållare
För att slippa se den trista hushållsrullen men också för att kunna dra av pappret med endast en hand, när den andra är upptagen med exempelvis matlagning, gjorde Barbro Holmström det första exemplaret av Rivröret. Det sitter längst ner i ett överskåp och passar centrummatade papper, typ Torky. Nu i produktion och till försäljning för 149 kr på Rivroret.se

DELA (0)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar