Annons

Annons

Fem frågor till Agnes från vår nya blogg Hej Regina!
Hej Regina ekollon grodda hemma
Ni kanske har sett att vi har en ny bloggare på sajten? Hej Regina har bloggat i eget namn ett bra tag nu, men vi ville lära känna Agnes, som ligger bakom bloggen, lite bättre! Foto: Agnes, Hej Regina.
Agnes Hej Regina foto
Vem är du? 
Jag heter Agnes och gillar fina saker. Jag gillar att pyssla, göra om och prova. Jag gillar att lösa problem och försöker undvika den hemmagjorda känslan. Jag blir inspirerad av olika material och blir glad av människor som har tänkt till.

Annons
Gilla ELLE Decoration på Facebook

En genomtänkt reklam, en välmatchad pensionär eller en detalj man lägger märke till efter lång tid.

 
Hej Regina loppisfynd
Vad handlar bloggen om?
– Den handlar om pyssel, idéer, materiella ting och hur det ser ut hemma hos mig. Sen visar jag ibland någon utflykt, något plagg eller någon illustration jag gjort. Olika varianter av inspiration
Hej Regina vardagsrum 
Hur ser det ut hemma hos dig? 
– Jag och Mattias bor i en lägenhet från 30-talet i Malmö och har fyllt den med en mix av fynd, fått och nytt. Jag gillar 50-talet men blandar gärna med annat. Jag fyller varje vrå med en kvist eller blomma som jag plockat in och har tidningar istället för böcker. Just nu är jag inne i en period då jag målar om ganska många möbler. Jag har en grönt piano och en ljusblå verktygstavla. Sen ändrar det sig lite hela tiden för jag gillar att möblera om.
Hej Regina jordblob lampa diy 
Du verkar alltid ha roliga projekt på G – vad håller du på med just nu? 
– Närmast har jag tänkt att måla vårt soffbord och sen har jag en lång lista av småidéer jag vill prova. Jag har en burk på skrivbordet där jag samlar saker jag kommer på, så när jag får en idé river jag en liten lapp och lägger i. Sen när inspirationen saknas letar jag bland lapparna efter något som passar!
Sen ser jag fram emot att kunna göra i ordning vårt arbetsrum ordentligt. Sortera, organisera och stapla. Jag letar alltid efter bra förvaringsmöbler på Blocket och tycker, i svaga stunder, att det verkar rimligt att färdas över hela landet för att fynda.
Hej regina sideboard diy mala om
 
Sist men inte minst, varför heter bloggen Hej Regina?
– Regina är ju mitt andranamn och det har jag, av någon anledning, alltid använt det i samband med att jag gör saker. Något jag sytt, ritat eller byggt signerade jag Regina. När jag startade bloggen passade det in och samtidigt var det skönt att kunna vara lite anonym. Och ordet hej är fint! =Hejregina
DELA (3)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar