Annons

Annons

Färginspiration: Höstpaletten
Hämta inspiration från höstens skiftande färger, från skogens mustigt gröna och gula toner, till röda nyanser som blekrosa och plommon.

Kulörerna: Är grönt det nya svarta? Med tanke på att grönt omedvetet leder tanken till ord som etik, ekologi, växtlighet och hälsa så kan vi i alla fall vara säkra på att den färgen har kommit för att stanna ett bra tag framöver. Mixa mustiga och mättade kulörer som mossgrönt, khaki, gräs och syrligt lime. Lägg till accenter som plommon, blekt rosa och vaniljgult.

Annons

Bilden ovan: Väggfärg NCS S 6020-G70Y. Plankväggen är målad i Nordsjöfärgerna Fine Yellow, Rich Lemon, Soft Rose, True Forrest och lila S5020-R20B. Fåtölj Ane, Carl Malmsten, omklädd i originaltyget Gul Yngve, Bacchus Antik. Loungefåtölj Patch Woo, House Doctor/PUB. Kudde, väggkrokar, trådkorg och grön metallpall, Room. Alla tras- och ullgarner från Happycolor. Tekoppar med fat, design Russel Wright, från Jascha Loves Designista. Ark på väggen från Papper för konstnärer. Dekortejp, Asplund.

Vackra pappersark i olika mönster och färger att sätta upp som tavlor på väggen, eller varför inte tejpa fast som duk på bordet? Handmålade eller tryckta, alla lika fina, hittar du hos Papper för konstnärer. Där hittar du även ”Party” från Punchline. Gul keramikskål, Asplund.

Av Anette Uhlén  Foto Magnus Anesund

DELA (0)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar