Annons

Annons

Missa inte! Lyssna på stjärndesignern Konstantin Grcic
konstantin-grcic-512
Den 27 oktober på Arkitektur- och designcentrum i Stockholm finns en unik chans att träffa världsdesignern Konstantin Grcic och höra honom tala om sina inspirationskällor och framtidsvisioner.

Annons

ArkDes Talks: Konstantin Grcic ArkDes (Arkitektur- och designcentrum). 27 oktober kl.17-18 stora auditoriet
Rabatterat pris för ELLE Decorations läsare endast 150 kr (ordinarie pris 200 kr). OBS! Glöm inte att ange kampanjkoden ELLE150 när du lagt biljetterna i varukorgen. Boka din biljett här.

Gilla ELLE Decoration på Facebook

Utställning: Konstantin Grcic – Panorama
Den 28 oktober öppnar ArkDes (Arkitektur- och designcentrum) på Skeppsholmen den största utställningen någonsin om Konstantin Grcic, en av vår tids mest tongivande formgivare. I sina verk kombinerar han en industriell estetik med experimentella, lekfulla och konstnärliga element. Grcic har skapat flera storskaliga installationer särskilt för utställningen. Här visas många slutversioner av föremål han designat men också prototyper, skisser och bakgrundsmaterial.

Konstantin Grcic – Panorama visas på ArkDes 28 oktober 2014 till 11 januari 2015. En utställning av Vitra Design Museum och Z33 Hasselt i samarbete med ArkDes.

Bilder: Chair One mot röd bakgrund och porträtt Konstantin Grcic.
Hashtags: #arkdes #grcic #konstantingrcic

DELA (50)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar