Annons

Annons

Ems Designblogg listar veckans topp 3 interiörer!
ELLE Decorations toppbloggare Ems Designblogg har utsett veckans inredningsfavoriter i form av en lägenhet från Fantastic Frank, en restaurang med bevarad arkitektur och en semesterbostad från Airbnb.

Annons

Här listar Em veckans favoriter! 

surrealist-apartment-fantastic-frank-ems-designblogg-pink-kitchen-700x466

1. Oväntat och spännande!  

– Ibland blir jag bara så less på att se alla de här perfekt stylade skandinaviska lägenheterna och dras till något annorlunda, lite mer oväntat. Den här veckan kom jag över bilder på en av Fantastic Franks lägenheter med ett bubbelgum-rosa kök och andra roliga detaljer! Kolla bara in jättepennan i det vänstra hörnet och hatt-lampan över köksbordet!

Gilla ELLE Decoration på Facebook

tengbom-architects-bonnier-house-restaurant-ems-designblogg-700x469

2. Rustikt och inbjudande!

– Restaurangen på Torsgatan 21 i Bonnierhuset är designad av Tengbom Architects. Byggnaden ritades på 1930-talet av Ivar Anders Tengbom. I dag 80 år senare har man försökt att bevara inredningsstilen i den nya restaurangen. Inspirationen fick de från gamla bilder som hängde på väggarna med materialval som zink och obehandlat stål. I restaurangen hittar du allt från frukost, till färska bakverk från det egna bageriet till internationell street food om kvällarna.

Skärmavbild-2015-06-01-kl.-17.19.08

Skärmavbild-2015-06-01-kl.-17.13.04

3. Naturnära och avskalat! 

– När jag surfade runt på Airbnb för att hitta ett ställe att bo på inför kommande semester hittade jag den här pärlan i Berlin. De vackra, höga fönstren verkar man kunna hitta i de flesta lägenheterna i Berlin. Lägenheterna är också stora och billiga, åh vad jag blir avundsjuk!

För daglig inredningsinspiration, kika in på Ems Designblogg!

DELA (25)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar