Annons

Annons

Ems Designblogg bjuder in till en magisk trädgårdsfest
ELLE Decorations toppbloggare Ems Designblogg är just hemkommen från Spanien och Design Bloggers United Spain tour. Där blev hen bjuden på en trädgårdsfest utöver det vanliga.

– En av höjdpunkterna på vår tur var den här fantastiska trädgårdsfesten som LZF Lamps anordnade när vi besökte deras fabrik och showroom utanför Valencia.

Annons

Em beskriver upplevelsen som att stiga rakt in på sidorna i Kinfolk Magazine.

Gilla ELLE Decoration på Facebook

– Vi var alla bloggare helt hänförda av den magiska atmosfären som LZF och Masquespacio hade skapat i den vackra trädgården. Festen innehöll allt från hängande lampor i träden, glittrande drinkar, tapas, festlig musik och en genuin dukning utöver det vanliga. Hela gården var dekorerad med utemöbler från Expormim.

Här tipsar vi om hur du fixar trädgårdsfesten hemma! 

Bungalow5_Blogger-Banquet_6

Satsa på tryckta menyer! ..Eller varför inte skriva de för hand? Det ger en genuin och härlig känsla utöver det vanliga.

LZF-Garden-Party-Dinner-Table-700x1050

LZF-Garden-Party-700x1050

Lys upp festen! Det gör den stora skillnaden och skapar en magisk atmosfär. Häng lamporna från träd eller dekorera med ljusslingor runt grenar eller utomhusmöblerna.

LZF-Garden-Party-Bar-700x466

LZF-Garden-Party-Cheese-Buffet-700x466

Förbered maten innan. Enklast är det att servera tapas så att maten kan stå redo på bordet när gästerna kommer.

Bungalow5_Blogger-Banquet_3

Duka fram ett drinkbord. Fyll på med färska örter, bär och goda drycker och låt gästerna blanda sina egna drinkar på plats. Roligt, socialt och festligt.

LZF-Garden-Party-Pallet-Table-700x466

Skapa myshörnor! Här ser i ett lysande exempel på hur en enkel myshörna kan skapas med hjälp av lastpallar, växter, ljus och en några stolar. Perfekt fest-häng.

LZF-Garden-Party-Sunset-Dinner-Table-700x1050

LZF-Garden-Party-Table-Setting-700x1050

Dekorera med blommor! För ja, det gör det där lilla extra. Blommor skapar stämning och harmoni. På en trädgårdsfest passar det utmärkt med vilda blommor.

För mer inredningsinspiration, kolla in Ems Designblogg där hen dagligen bjuder på inspiration! 

Foto: Susanna och Allan

DELA (2)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar