Såhär följer du ELLE-galan 2024 – alla tider och kanaler

11 apr, 2024 
AvLouise Berglund
ELLE-galan 2024 så ser du galan
Foto: Leonard Gren
Äntligen dags för ELLE-gala igen! Men var sänds årets gala? Här hittar du all information om våra livesändningar och vilka sociala kanaler du ska hålla span på för att inte missa en sekund av ELLE-galan 2024.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jubileumscocktail i Cadierbaren på Grand Hôtel StockholmBrand logo
Jubileumscocktail i Cadierbaren på Grand Hôtel Stockholm

ELLE-galan 2024 blir den 26:e galan i omgången. Den hålls den 19 april, äger traditionsenligt rum på Grand Hôtel i Stockholm och leds i år av artisten Mapei.

Temat på ELLE-galan 2024

Temat på årets gala är modebranchens guldkorn. Kvällen inleds med röda mattan som även i år har fått flytta utomhus, framför hotellet. Därefter blir det gala med prisutdelning och sedan är det dags för den stora glittriga efterfesten i Vinterträdgården.

Under kvällen pågår flera parallella livesändningar och dessutom uppdateras alla våra flöden och sociala medier kontinuerligt in på natten och hela helgen. Här är allt du behöver veta om hur, var och när du tar del av ELLE-galan 2024.

Annons

Var sänds ELLE-galan 2024?

ELLE-galan 2024 kommer att sändas på ELLE.se via vår Youtubekanal. Här hittar du livesändningen.

När börjar ELLE-galan 2024?

Sändningen på ELLE.se startar klockan 18.30. Då blir det live från röda mattan. Klockan 20.00-21.30 pågår galan med modevisningar, prisutdelning och framträdanden.

Vem rapporterar från röda mattan på ELLE-galan 2024?

I år är ELLE-galans röda matta ännu längre. Amie Bramme Sey leder livesändningen från mattan ihop med sidekicken Frida Argento, känd från succéserien Young royals.

– Jag vill se flärd och glamour! Mattan ska vara en plats för inspirerande looks, stjärnglans och den ultimata förfestkänslan, säger Amie Bramme Sey till ELLE.

Så följer du ELLE-galan 2024

Tiktok

Ytterligare en livesändning pågår från röda mattan på vår Tiktok @ellesverige. Sändningen leds av Sara Ericsson och startar klockan 18.00. Under kvällen gör även Helle Schunnesson intervjuer med gästerna inifrån galan som publiceras löpande.

Annons

Flödet uppdateras kontinuerligt under kvällen, helgen och veckan med fler intervjuer, looks, mode– och beautyanalyser.

Instagram

På ELLEs Instagram @ellesverige pågår också en livesändning från röda mattan. Den leds av Amie Chorr och Penellope Ness och startar klockan 18.15.

I flödet blir det samtidigt – och under helgen ännu mer ELLE-gala med intervjuer som görs av Louise Berglund, som också är på plats på röda mattan. Även looks, mode och beautynyheter publiceras löpande på Instagram.

Facebook

Trendspan, alla looks från röda mattan och intervjuer med gästerna publiceras på ELLEs Facebooksida löpande under kvällen och helgen.

Galasidan på ELLE.se

Allt innehåll från årets gala samlas på vår galasida på ELLE.se. Där hittar du den stora artikeln om alla gästernas looks, möter årets vinnare, läser om alla spännande avslöjanden på röda mattan och kan framför allt överösa dig själv med mode– och beautyinspiration.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons