Annons

Annons

ELLE Decoration välkomnar Daniella Witte!
Hej fantastiskt inspirerande Daniella Witte! ..säger vi till ELLE Decorations nya bloggare!

Porträtt_Daniella Witte_blogg

Vad kommer du att bjuda läsarna på i din blogg?

Jag har tänkt att gå ”all in” med att ge mina läsare på sju inlägg i veckan. Det blir en utmaning men med tydliga teman så ska det nog gå vägen.  Bloggen ska innehålla tidlös inspiration från mitt perspektiv mixat med influenser från vad som ligger i tiden. Den kommer spegla min egen stil väldigt mycket.

Annons
Gilla ELLE Decoration på Facebook

Hur skulle du beskriva din inredningsstil?

Jag skulle vilja säga att den är en blandning av raka moderna linjer och rustika former. Om vi hade varit i mode-branchen hade jag beskrivit den som en fin mix av det feminina och maskulina. Jag gillar när kontraster möts. Det blir oftast mer spännande då.

Daniellas-terrass

Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig?

Dagarna är aldrig lik den andra men den börjar alltid med att jag går till min studio med en kopp kaffe i handen. Jag slår där på P3 och går sedan igenom mina mail och checkar av bloggen. Sedan är det full rulle med pågående styling och fotouppdrag. Tidsbrist är alltid mitt största dilemma men med en skriven lista och god tidsplanering fungerar det bra. Kl 16 hämtar vi barnen och sedan är det all fokus på familjen.

Vart får du din inspiration i från?

Från vår sköna natur, min dagsform och nya möten.

Daniellas-tradgard_portratt2

Vilka inredningstrender gillar du mest just nu?

Jag gillar dessa mörkare kulörer och har nyligen faktiskt målat om lite hemma. Är egentligen inte så mycket för trender men den här passar min stil väldigt bra och det känns faktiskt som den nu blir en aning mer spännande.

Veckans-stilleben-41

Vad är dina intressen förutom inredning och foto?

Jag älskar att hänga med familjen och mina vänner. Bra musik, god mat och gott vin står också högt på listan. Sen försöker jag träna och med lite tur blir det några gånger i veckan. Tror själv att jag är en sann livsnjutare.

Hur ser en perfekt ledig dag ut?

Eftersom jag är en morgonmänniska  börjar den med en tidigt promenad i morgonsolen som sedan följs av en lång och härlig frukost. Bästa starten!!  Efter det ska det vara möjligt för alla att göra precis det man känner för. Ingen press och ingen stress, då är jag nöjd.

Veckans-stilleben_-Varstamning

KOLLA IN DANIELLAS NYA BLOGG HÄR!

DELA (99)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar