Annons

Annons

Succén Paradiset öppnar sin andra ekobutik – nu i centrala Stockholm!



I april 2015 öppnade Paradiset Skandinaviens största ekobutik på Södermalm i Stockholm. Butiken blev snabbt en succé – och nu väljer Paradiset att öppna sin andra butik i centrala Stockholm.


Att landets invånare har efterfrågat ett brett utbud av ekologisk mat var Johannes Cullberg, grundare och VD av ekobutiken Paradiset, snabb att förstå. I april öppnade han butiken Paradiset som genast blev en succé. Butiken erbjuder 80 procent ekologiska produkter på 1600 kvadratmeter på Södermalm i Stockholm, men snart får invånarna i huvudstaden ännu en ekobutik att besöka.

Annons

Läs också: Nu öppnar Skandinaviens största ekobutik

Paradiset-ny-butik----

Paradiset på Södermalm i Stockholm.

Innan sommaren öppnar Paradiset sin andra butik i centrala Stockholm, i korsningen Mäster Samuelsgatan och Regeringsgatan.

– Läget kan inte bli bättre. Vi får en spännande möjlighet att visa upp Paradiset till en mycket större publik som inte prövat oss på Södermalm ännu. Kombinationen av de godaste produkterna, underbar personal och produkter till rätt priser i en butiksmiljö som Sverige inte sett maken till tidigare, har gått hem hos våra gäster och det blir härligt att vi får visa upp det för fler personer, säger Johannes Cullberg.

Paradiset-ny-butik-

Likt butiken på Södermalm kommer den nya butiken erbjuda servering.

Paradiset-ny-butik

Butiken blir nästan 1200 kvadratmeter stor och kommer att fokusera på färskvaror. Utöver detta kommer det kommer även att finnas möjlighet att äta och fika i butiken.

Av: Sanna Rossäng

Artikeln publicerades först på vår systersajt residencemagazine.se

Du kanske också gillar:

DELA (45)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar