Annons

Annons

Kända inredningsbloggarna gör inspirationsfilmer för Eco WallpaperI måndags lanserade Eco Wallpaper sin första film i serien Inred med känsla. De har skapat filmerna tillsammans med inredningsbloggarna Frida från Trendenser och Pella från Stilinspiration.


Filmserien Inred med känsla är ett samarbete på uppdrag av Eco Wallpaper med inredningsbloggarna Frida Ramstedt och Pella Hedeby, reklambyrån Valentin & Byhr och Hemnet. Tillsammans vill de inspirera till att förändra känslan hemma med hjälp av tapet.

Annons
900_PellaFridaKlar

Foto: Bodil Bergqvist

– Jag är ingen händig typ och blev uppriktigt förvånad över hur enkelt det var att tapetsera själv. Det här samarbetet har definitivt gett mig mersmak för att jobba med easy-up-tapeter både i kommande inredningsuppdrag men också i mitt eget hem, berättar Frida Ramstedt som nyligen utsågs till Årets inredningsbloggare av ELLE Decorations läsare.

900_Tapetkansla_ecowallpaper

Foto: Bodil Bergqvist

I den första filmen gör bloggarna om och inreder ett barnrum. I de två kommande filmerna inreder de ett sovrum och ett matrum.

– Jag blev väldigt smickrad över frågan om ett samarbete med Eco Wallpaper. Jag har jobbat nästan uteslutande med målade väggar innan så det har varit oerhört kul och givande att prata om tapeternas inneboende egenskaper och sedan se med egna ögon hur mycket struktur och taktila uttryck gör för rumsupplevelsen. Att bokstavligen få hjälpa till att sprida tapetkänsla i hemmen var en riktig kick och jag kommer definitivt jobba mer med tapet i mina kommande inredningsprojekt framöver, säger Pella Hedeby som var en av finalisterna i Årets inredningsbloggare.

900_Tapetkansla14_ecowallpaper

Foto: Bodil Bergqvist

DELA (79)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar