Annons

Annons

Duka upp festen utomhus i sommar!
Med sommaren i sikte börjar planeringen inför årets alla bjudningar att göra sig påmind. I sommar vill vi flytta ut kalaset till trädgården, skogsbrynet och stranden. Ute i naturen finns alla möjligheter att skapa en drömsk atmosfär och bjuda gästerna på en magisk kväll utöver det vanliga.

Annons

Här kommer fem tips på hur du fixar sommarens festligaste utomhusfest!

beach_hero

ikea_gardenparty_inspiration_1

Foto: Ikea

1. Rama in uteplatsen och skapa rum i trädgården, skogen eller på stranden genom att fästa stolpar i marken och dekorera med skira tyger eller gardiner som får dansa i vinden.  Utan textiler går det att skapa samma inramning med hjälp av pompoms och belysning.

Gilla ELLE Decoration på Facebook

img_5206_1

clover

Foto: House of rym

2. Duka med stil! Här ser vi två exempel på somrigt porslin från House of rym designad av Elisabeth Dunker med söta motiv av bland annat fyrklöver.

IKEA_fest_kollage_1060x1600_01

 

Blandade sommarfavoriter till bordet från Ikea.

forest_tips_2

3. Dekorera med blommor! Blommor behöver inte stå i en vas utan kan användas till dekoration på bordet eller i servetterna som på bilden. Ännu personligare blir det om du ger varje gäst olika snittblommor.

forest_hero

4. Lys upp kvällen! Gör det enkelt och miljövänligt med hjälp av solens energi. Det bästa av allt? Du behöver ingen sladd! Ikea har tagit fram olika varianter av solcellslampor i olika färger och former som både kan stå och hänga vilket gör det enkelt att dekorera med.

forest_tips_1

Foto: Ikea

5. Ge gästerna en goodiebag! Det behöver inte vara något märkvärdigt men vem skulle inte bli lycklig av en söt liten cupcake och ett handskrivet tackkort? Med en goodiebag sätter du pricken över i:et med det där lilla extra.

DELA (116)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar