Annons

Annons

DIY: Roliga och kreativa tips och trix till barnrummet!
ELLE Decorations bloggare DIY or DIE bjuder dagen till ära på roliga och kreativa DIY-tips till barnrummet.

– Barnrum är såna där rum där en kan gå loss lite extra. Det har inte varit jättemånga barnrumsidéer på DIY or DIE genom åren då jag själv inte har barn, men ett litet lass har det i alla fall blivit. Här är fyra barnfavoriter!

Annons

kids-room

Här tipsar DIY or DIE om 4 tips till barnrummet! 

1. Memory var mitt favoritspel när jag var liten, trots att jag var hopplöst dålig på det. Att göra ett eget memory är superlätt och inte behöver bilderna vara identiska heller bara de visar samma sak. Inspireras av Little Helsinki.

Gilla ELLE Decoration på Facebook

2. När en sett en fin spegel med björnöron och då en väl tänkt köpa den så finns den inte längre, det är då en ser till att göra en egen spegel precis så som Jennifer på Hellobee gjort! Och om du föredrar två långa fina kaninöron så fungerar säkert det lika bra.

3. Ukkonooa hittade ett pussel över Europa där varje land är en bit. Fin form, men ful färg. Pusslet målades svart med griffeltavelfärg och blev genast riktigt fint.

4. Få saker var jag så besatt av när jag var liten som lego. Små små fyrkanter som bygger upp en fantastisk helhet. Mini-eco har gjort fina små dekorationer byggda av lego. De gjorde sina för Halloween, men nog sjutton kan en använda dem vid andra tidpunkter också.

DELA (1)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar