Annons

Annons

DIY: 10 enkla påskpyssel inför påskhelgen!
Med påsken runt hörnet bjuder vi in till en färgsprakande långhelg med tio enkla och pysselvänliga DIY-tips för att skapa festligaste påsk-helgen hemma!

Påskpynt, påskpyssel, påskpynt för vuxna, påskrosor

pappersros, påskpynt, enkelt påskpyssel, pyssel till påskriset
Bildkälla: Sofia Berg/My Kind Of Home

1. Pynta med pappersrosor! Det har rosorna är de bästa hållbara – vissnar aldrig och alltid fina att sätta i riset över påsken. Klipp bara ut en snurrig ”kringla” med ca en cm avstånd mellan på ett gult papper. Snurra sedan den runt en penna så blir det till en fin liten ros.

Annons

pask-520x327

2. Duka med stil! Volang ger 7 tips på hur du får till påskdukningen hemma här. 

ris-1
Bildkälla: Volang

3. Pimpa påskriset! Det fullkomligt osar vår i luften av de rosa små knopparna som vilken dag som helst blommar ut. Ännu finare blir det att pynta riset med små pappersdekorationer. Här i pastellfärger gjorda av silkespapper.

agg0-430x645-430x645
Bildkälla: Volang

4. Bjud på snälla ägg! Förutom att de är ekologiska så ser de även snälla ut om du ritar det här söta ansiktet på dina ägg. Låt hen även på en liten krans på huvudet för den där lilla pricken över i:et!

ferm-LIVING_Easter-2014-2-430x312

ferm-LIVING_Easter-2014-28-430x616

5. Måla grafiska påskägg! Vem har sagt att påskäggen måste gå i kycklinggult? Måla äggen med grafiska mönster i en begränsad färgskala för en annorlunda och stilren påsklunch. Ferm Living inspirerar med en lika enkel som inbjudande dukning!

gula-pom-poms-3-st

6. Dekorera med pom poms! Ska du bjuda in till påskmiddag? Varför inte dekorera taket med gula pom poms från Kalaskompaniet.

LOP_9280

LOP_9311-520x785


Bildkälla: Loppista

7. Dekorera med mustasch! Här ser ni en väldigt enkel med kreativ variant av små ägg-kort. Med mustasch. Mustaschen gör sig bästa att klistra på äggpapperet så att det blir 3D-effekt.

DIY-Easter-Decorations

8. Djurvänliga påskägg! DIY or DIE tipsar om de här söta små påskäggen gjorda av toalettrullar av Sonja Egger som går att ladda ner gratis. Bara att skriva ut, limma fast dem på en toalettrulle och vika till. Sedan är det bara att stoppa räven full med godis.

DIY-Pineapple-Easter-Eggs1-600x900

9. Bjud in till fruktstund! DIY or DIE tipsar även om ananasägg från alltid lika inspirerande Studio DIY som visar hur en får till dem.

b2-520x346

10. Glöm inte påskliljorna! Jo men visst hör dessa gula skönheter påsken till lika mycket som äggen gör! Här har Volang placerat dem en och en i gamla glasflaskor. En bukett med påskliljor är inte heller så dumt.

DELA (7)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar