Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspiration

Vårens nyheter från H&M Home – shoppingredaktörens handplockade favoriter

19 mar, 2024 
AvStina Meyerson
inredningsnyheter från hm home 2024
Vill du uppdatera hemmet med härligt våriga möbler och inredningsdetaljer? Vår shoppingredaktör Stina Meyerson har scannat nyheterna från H&M Home och listar här sina 16 favoriter!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Decodrömmar: Festdukning med mycket av alltBrand logo
Decodrömmar: Festdukning med mycket av allt

Äntligen har vårsolen börjat titta fram och knoppar brister ut i snödroppar, krokus och vintergäck på marken. Med vårens återkomst kommer också härliga inredningsnyheter, som är perfekta för att ta in den nya säsongen i hemmet.

H&M Home har släppt flera fina nyheter för det perfekta vårhemmet – från inredningsdetaljer i vackra ljusa färger, till snygga möbler och prylar till balkongen eller uteplatsen.

Vår shoppingredaktör Stina Meyerson har scannat utbudet och listar här sina favoriter!

Annons


16 fina nyheter från H&M Home

Rutiga bomullsservetter

HM Home

Servetter i vävd bomull med ett vackert klassiskt rutmönster i vitt och gult. Servetterna finns också i grön- och vitrutigt.

Plisserad taklampa

PR Home

Klassiska plisserade lampskärmar känns ständigt rätt i tiden. Investera i en vacker plisserad taklampa till ditt vardagsrum eller sovrum till exempel. Den här varianten i papper finns i vitt och brunt.

Annons

Rutigt påslakanset

HM Home

Ginghamrutigt påslakanset i vävd bomull, som finns i sex färger. Nu finns även matchande underlakan så att du kan bädda hela sängen enhetligt.

Grönt bistrobord

Mica Decorations

Vackert bord i rotting som för tankarna till soliga uteserveringar i Frankrike. Passar utmärkt för balkongen eller uteplatsen, eftersom det står emot väder och vind.

Annons

Vinröd vattenkanna

House Doctor

Vattna dina växter med stil! Den här vackra vattenkannan från House Doctor blir en vacker färgklick på din balkong eller uteplats.

Grön jutematta

House Doctor

Liten matta i beige jute och grönt sjögräs, med fransade kanter. Mattan passar exempelvis bra i hallen eller i ett lantligt kök!

Annons

Grönkålsformat serveringsfat

HM Home

Ta in grönkålen i finrummet med det här härliga serveringsfatet i stengods, format som ett grönkålsblad. Fatet har en strukturmönstrad yta och en reaktiv glasering som skapar färgskiftningar.

Ginghamrutiga gardiner

HM Home

Ginghamrutiga gardinlängder i en skir vävd bomulls- och linblandning. Gardinerna kan hängas på flera olika vis och finns i tre olika färger.

Annons

Randigt parasoll

In The Mood Collection

Ett parasoll som är en fröjd för ögat. Du som behöver skydd från solen kan göra det med stil! Parasollet finns i tre vackra färger: rosa, orange och grön.

Skir vit rullgardin

HM Home

Vill du ha gardiner, men ändå släppa in det vackra vårljuset? Spana in den här vackert skira rullgardinen i vävd kvalitet, med band för upprullning.

Annons

Rosa bordstabletter

HM Home

Bordstabletter i vävd bomull med vågiga kontrastfärgade kanter. Bordstabletterna finns också i grönt och gult.

Randig badhandduk

HM Home

Randig badhandduk i mjuk bomullsfrotté, med vävda enfärgade kanter längs med kortsidorna. Den gula varianten är en favorit!

Annons

Handgjord ampel

HM Home

Är du en så kallad ”plant parent”? Häng upp dina gröna älsklingar i fönstret och låt gröna blad slingra sig längs karmarna. Ampeln är gjord av vattenhyacint, och hängs upp med hjälp av tre snören.

Iögonfallande vas

Mica Decorations

En riktigt glädjande färgklick, som är lika vacker med som utan blommor. Den robusta keramikvasen är handgjord och dekorerad med detaljer av gröna blad och granatäpplen.

Annons

Orange sidobord

Mica Decorations

Iögonfallande sidobord tillverkat i keramik, i en poppande orange kulör och med runda former. Perfekt avställningsbord bredvid soffan eller fåtöljen exempelvis.

Plisserad plafond

PR Home

Plafond med lampskärm i vitt papper och topp i beige. Lampan passar exempelvis bra i ett sovrum, ett vardagsrum eller i en hall.

Annons

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons